αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΌπως δείχνουν νέες φωτογραφίες, το Galaxy Note 8 θα έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη

Όπως δείχνουν νέες φωτογραφίες, το Galaxy Note 8 θα έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη

Νέες φωτογραφίες του επερχόμενου Samsung Galaxy Note 8 ήρθαν στη δημοσιότητα, οι οποίες απεικονίζουν την πλάτη και το κάτω μέρους του επερχόμενου phablet.

Οι νέες φωτογραφίες συμβαδίζουν με τις μέχρι στιγμής εικόνες που έχουμε δει και το γεγονός ότι προέρχονται από έναν leakster με 100% ακρίβεια, τους δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Η μία φωτογραφία δείχνει την πλάτη του Galaxy Note 8. Η δεύτερη δείχνει από κοντά τις δύο κάμερες δίπλα από τους οποίους φαίνεται ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

galaxy note 8 camera fingerprint

Τέλος στην τρίτη φαίνεται το κάτω μέρος του Galaxy Note 8, όπου διακρίνεται η είσοδος για το S Pen, η θύρα USB-Type C και η 3.5mm υποδοχή ακουστικών.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, απ’όσα είναι μέχρι στιγμής γνωστά, το Galaxy Note 8 αναμένεται με οθόνη 6,3 ιντσών edge-to-edge Infinity Display με αναλογία 18.5:9, Exynos 8895/Snapdragon 835, RAM στα 6GB και μπαταρία 3300mAh.

Σύμφωνα με νεότερες πηγές, το Samsung Galaxy Note 8 θα διατεθεί σε δυο εκδόσεις, μια με αποθηκευτικό χώρο 64GB και μια με αποθηκευτικό χώρο 128GB, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι και 256GB μέσω κάρτας microSD.

Οι πληροφορίες θέλουν το Galaxy Note 8 να κάνει την επίσημη εμφάνισή του είτε μέσα Αυγούστου είτε τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, στην IFA 2017 στο Βερολίνο.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + six =