αρχικηVIRALΌλοι στους δρόμους: Τι είχε συμβεί το 1994, όταν είχε επιχειρηθεί το κλείσιμο νυχτερινών κέντρων… νωρίς (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι στους δρόμους: Τι είχε συμβεί το 1994, όταν είχε επιχειρηθεί το κλείσιμο νυχτερινών κέντρων… νωρίς (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί είναι αυτοί που μοιάζουν… ασυγκράτητοι. Παρά την σχετική απαγόρευση λόγο του Κορονοϊού, κάποιοι επέλεξαν να πάνε στις καφετέριες και στα μπαρ. Μόλις έκλεισαν οι καφετέριες και τα μπαρ, αποφάσισαν να στριμωχτούν στις παραλίες. Μόλις έκλεισαν και οι παραλίες, πήγαν εκδρομή στα κοντινά βουνά- δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα υπάρχει μποτιλιάρισμα… στον Υμηττό.

Στην Βόρεια Ελλάδα, αρκετοί πολίτες τις προηγούμενες ημέρες πέρασαν τα σύνορα με σκοπό να πάνε στα cafe, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα καζίνο της Βόρειας Μακεδονίας. «Σπάζοντας» με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο τους περιορισμούς που υπάρχουν εδώ.

Ωστόσο, αυτή η «ανυπακοή» με το βλέμμα στη διασκέδαση, δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα.

Οι παλαιότεροι σίγουρα θυμούνται τι είχε γίνει το μακρινό 1994. Τότε που δεν υπήρχε Κορονοϊός , αλλά ο αρμόδιος υπουργός Στέλιος Παπαθεμελής είχε βγάλει νόμο ο οποίος προέβλεπε ότι τα νυχτερινά μαγαζιά θα κλείνουν… νωρίς.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν υπαίθρια πάρτι στο κέντρο της Αθήνας. Από χιλιάδες ξενύχτηδες που δήλωναν με κάθε τρόπο ότι θα συνεχίσουν να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί, παρά τις όποιες απαγορεύσεις. Το τι είχε γίνει τότε, μπορείτε να το δείτε στο παραπάνω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =