αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΌλοι στον δρόμο της Apple και της Samsung: Τέλος οι φορτιστές και από τα Oppo smartphones

Όλοι στον δρόμο της Apple και της Samsung: Τέλος οι φορτιστές και από τα Oppo smartphones

Καθώς όλο και περισσότεροι κατασκευαστές smartphone σταματούν να περιλαμβάνουν φορτιστές μαζί με νέα smartphone, η Oppo παραμένει σταθερή και συνεχίζει να περιλαμβάνει το αξεσουάρ μαζί με τα ακουστικά στα κουτιά των συσκευών της. Αυτό μπορεί να μην ισχύει για πολύ ακόμη. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να αφαιρέσει τον φορτιστή από το κουτί ορισμένων προϊόντων εντός των επόμενων 12 μηνών, όπως σημειώνει το techmaniacs.gr.

Κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής συνέντευξης στο λανσάρισμα της σειράς Oppo Reno 8 στην Ευρώπη, ο Billy Zhang, Πρόεδρος Πωλήσεων και Υπηρεσιών της Oppo για τις περιοχές εκτός της έδρας της εταιρείας, επιβεβαίωσε τη νέα στρατηγική. Ο Zhang είπε, ότι θα βγάλουν τον φορτιστή από το κουτί πολλών προϊόντων τον επόμενο χρόνο και πως έχουν αναπτύξει σχετικό σχέδιο.

Ο Zhang δεν επιβεβαίωσε από ποια προϊόντα θα αφαιρεθεί πρώτα ο φορτιστής, αλλά σύμφωνα με όσα είπε φαίνεται το σχέδιο να περιλαμβάνει συγκεκριμένες αγορές ως σημεία έναρξης. Μεταξύ άλλων, ο Zhang είπε ότι δεν είναι εύκολο οι καταναλωτές να αποκτήσουν έναν SuperVOOC φορτιστή, γι’ αυτό τον βάζουν στο κουτί, αλλά στο μέλλον θα τον παρέχουν ως ξεχωριστό αξεσουάρ που θα μπορούν να αγοράσουν οι χρήστες.

Σύμφωνα με τον Zhang οι καταναλωτές τις Oppo θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον ίδιο φορτιστή, και να εκμεταλλεύονται τις ταχύτητες φόρτισης που προσφέρει η εταιρεία, ακόμη και αν αναβαθμίσουν τη συσκευή τους. Βέβαια, δεν ανέφερε τίποτα περί νομοθεσιών ή για τις προσπάθειες της εταιρείας να μειώσει τα ηλεκτρονικά απόβλητα και να βοηθήσει στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =