αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όλοι μας έχουμε ιδέες. Αυτό που θα έχει σημασία όμως, είναι η εκτέλεση»: Η συμβουλή του Mr Twitter

«Όλοι μας έχουμε ιδέες. Αυτό που θα έχει σημασία όμως, είναι η εκτέλεση»: Η συμβουλή του Mr Twitter

O Jack Dorsey είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το Twitter. Έφτασε στην επιχειρηματική επιτυχία και φυσικά είναι πλέον πολύ πλούσιος.

Από την μια πρόκειται για έναν άνθρωπο που ζει σε πολυτελές σπίτι στο Σαν Φραντσίσκο, αξίας περίπου 10 εκατ. Δολαρίων και διαθέτει μια πανάκριβη BMW 3 Series. Από την άλλη, ο Jack Dorsey, πολλές μέρες πηγαίνει στις δουλειές του με… το λεωφορείο. Ναι, αυτό έχει δηλώσει ο συνιδρυτής του Twitter, σε συνέντευξη του στο περιοδικό New Yorker.

«Χρησιμοποιώ τα μέσα μαζικής μεταφοράς, για να κάνω έρευνα αγοράς. Είδα την άνοδο του Instagram εκεί, την άνοδο του Vine και του Snapchat. Είδα επίσης το πόσοι χρησιμοποιούν Twitter και Facebook» έχει δηλώσει ο Jack Dorsey.

Είναι, δηλαδή, ένας άνθρωπος που από τη μια κάνει μια πολυτελή ζωή – είναι άλλωστε δισεκατομμυριούχος- όμως την ίδια στιγμή, θέλει να κρατιέται σε άμεση επαφή με το ευρύ κοινό. Ακόμα και μέσα σε ένα λεωφορείο. Να κρατά επαφή, με όλους αυτούς που χρησιμοποιούν το Twitter, το δικό του δημιούργημα που τον έκανε γνωστό σε όλο τον πλανήτη.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής του έχει δώσει αρκετές συμβουλές προς τους νέους. Μια φράση του που πρέπει σίγουρα να ακούσεις είναι η εξής: «Όλοι μας έχουμε ιδέες. Αυτό που θα έχει σημασία, όμως, είναι η εκτέλεση της ιδέας και η προσέλκυση ατόμων που θα σε βοηθήσουν να την υλοποιήσεις».

Είναι άλλωστε κάτι που το βλέπουμε και στην Ελλάδα: Πολλοί είναι αυτοί που έχουν «καλές ιδέες». Λίγοι όμως τις κάνουν πράξη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + seventeen =