αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όλοι έχουμε δύο λύκους μέσα μας. Έναν καλό και έναν κακό…»: Ο Matthew McConaughey εξηγεί το πως θα γίνεις χαρούμενος

«Όλοι έχουμε δύο λύκους μέσα μας. Έναν καλό και έναν κακό…»: Ο Matthew McConaughey εξηγεί το πως θα γίνεις χαρούμενος

«Όλοι έχουμε δύο λύκους μέσα μας. Έναν καλό και έναν κακό. Και οι δύο θέλουν να φάνε. Το καλύτερο που μπορώ να πω, είναι ότι πρέπει να ταΐσετε τον καλό λύκο λίγο περισσότερο από ότι τον άλλο». Είναι μερικά από τα λόγια του Matthew McConaughey. Σε ομιλία που έχει κάνει παλιότερα ο γνωστός ηθοποιός, εξηγεί το γιατί δεν είσαι χαρούμενος στην ζωή σου.

«Η ευτυχία απαιτεί ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Εξαρτάται από το αποτέλεσμα. Και σας λέω ότι αν η ευτυχία είναι αυτό που ψάχνετε, τότε θα απογοητευτείτε συχνά. Και θα είστε δυσαρεστημένοι τις περισσότερες φορές» τονίζει.

Από την άλλη, η διασκέδαση δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα. Διασκεδάζεις αυτό που κάνεις, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Ο Matthew McConaughey εξηγεί πως μέσα από την δουλειά του, έφτασε σε μεγαλύτερες επιτυχίες όταν άρχισε να ευχαριστιέται την διαδρομή. Και δεν κοίταγε εξ αρχής το αποτέλεσμα.

Οι συνήθειες που έχεις παίζουν τον ρόλο τους. Στο αν θα είσαι χαρούμενος και στο αν θα είσαι πετυχημένος.

«Όλοι θέλουμε να επιτύχουμε, σωστά; Άρα το ερώτημα είναι: Ποια είναι η επιτυχία για εμάς;» λέει ο γνωστός ηθοποιός.

Μέσα από την ομιλία που μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο, ο Matthew McConaughey αναλύει το πως θα φτάσεις στην δική σου επιτυχία. Και καταλήγει σε μια φράση: «Παίζε πάντα σαν αουτσάιντερ».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + sixteen =