αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΌλα όσα ξέρουμε για το επερχόμενο HTC U με την φημολογούμενη εμπρόσθια κάμερα των 16 MP

Όλα όσα ξέρουμε για το επερχόμενο HTC U με την φημολογούμενη εμπρόσθια κάμερα των 16 MP

Η επόμενη ναυαρχίδα της HTC έχει διαρρεύσει με την κωδική ονομασία Ocean και αναμένεται να ονομαστεί HTC U. Από τεχνικά χαρακτηριστικά φημολογείται ότι θα φέρει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440 x 2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835 και Adreno 540 GPU.

Θα διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 128GB, κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel, όπως αναφέρει το Techblog.gr.

Σήμερα διέρρευσαν renders που λέγεται ότι ανήκουν στο HTC U. Βλέπουμε αρκετά λεπτά περιθώρια δεξιά και αριστερά της οθόνης, στην κάτω πλευρά υπάρχουν dual speakers και Type-C USB ανάμεσά τους. Ωστόσο δεν βλέπουμε power button, αισθητήρα αποτυπωμάτων ή volume controls.

Θα μπορούσε η HTC να εξαφανίσει όλα τα κουμπιά; Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα, αλλά να πούμε ότι προηγούμενα leak έχουν δείξει gestures control στο μεταλλικό frame.

Η επίσημη ανακοίνωση του HTC U αναμένεται τέλη Απριλίου και η κυκλοφορία μέσα στον Μάιο. Μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − ten =