αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο, από όσο νομίζεις»: Ο Gary Vaynerchuk… ξαναχτυπά με νέο social post

«Όλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο, από όσο νομίζεις»: Ο Gary Vaynerchuk… ξαναχτυπά με νέο social post

Με μια νέα ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο γνωστός επιχειρηματίας και επενδυτής Gary Vaynerchuk, έδωσε πάλι την… ξεκάθαρη συμβουλή του. Ο ίδιος, ως γνωστών, είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, με πολλές αναρτήσεις, ενώ συχνά κάνει και live μεταδώσεις.

Σήμερα, Τρίτη, έκανε ένα ακόμα «χτύπημα», αναρτώντας μια εικόνα. Αυτή γράφει μια πολύ σύντομη φράση: «Όλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο, από όσο νομίζεις». Μάλιστα, ο Gary Vaynerchuk έγραψε ακριβώς πάνω από την εν λόγω ανάρτηση του: «Υπομονή. Τελεία». Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει το πόσο σίγουρος είναι για την συγκεκριμένη συμβουλή.

Patience!! Period.

Posted by Gary Vaynerchuk on Dienstag, 4. April 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο