αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο από ότι νομίζεις»: Το νέο post του Gary Vaynerchuk που έγινε viral

«Όλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο από ότι νομίζεις»: Το νέο post του Gary Vaynerchuk που έγινε viral

Μια ακόμα ανάρτηση του Gary Vaynerchuk έγινε viral. O αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, για μια ακόμα φορά, εξηγεί τα πράγματα απλά. Και ο καθένας μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από αυτά που λέει. «Όλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο από ότι νομίζεις», τονίζει ο ίδιος. Και είναι μια διαπίστωση που πιθανότατα έχουν κάνει πολλοί από εσάς. Ο δρόμος προς την επιτυχία, είναι δύσκολο να μπει σε… ακριβές χρονοδιάγραμμα.

«Απλά πρέπει να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον, στο να δεχόμαστε την υπομονή και το long game», συμπληρώνει ο Vaynerchuck. Όπως εξηγεί, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν καταλάβει ότι χρειάζεται χρόνος για να φτάσεις στην κορυφή. Και προσπαθεί μέσα από τις εμπειρίες και τις συμβουλές του, να κάνει και άλλους ανθρώπους να το καταλάβουν αυτό. Και να μην περιμένουν να γίνουν πλούσιοι μέσα σε μια νύχτα.

We got this.-We just need to support each other in accepting patience and the long game, I desperately produce content…

Posted by Gary Vaynerchuk on Mittwoch, 22. November 2017

O Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 12 =