αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΩς αύριο μπορείς να πάρεις δωρεάν τα 15GB από την Cosmote

Ως αύριο μπορείς να πάρεις δωρεάν τα 15GB από την Cosmote

Πριν μερικές ημέρες η Cosmote ανακοίνωσε τις έκτακτες δωρεάν παροχές προς στους χρήστες της, θέλοντας να κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία εν μέσω κορονοιού. Αυτό που ίσως δεν θυμάσαι, είναι ότι έχει περιθώριο μέχρι αύριο 31/3, έτσι ώστε να πάρεις δωρεάν τα 15GB που δίνει η εταιρία. Και θα έχουν διάρκεια για 30 ημέρες.

Αναλυτικά οι προσφορές που ανακοίνωσε η Cosmote στις 16 Μαρτίου:

Α. Προσφορά δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής

Για τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία και Internet από το κινητό, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής – ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο, από Τρίτη 17/3 έως και τις 31/3, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE App και WHAT’S UP App.

B. Δωρεάν χρόνος ομιλίας, δεδομένα και SMS στους συνδρομητές σε Ιταλία και Ισπανία

Επίσης, για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Ιταλία και την Ισπανία, η COSMOTE παρέχει 300 λεπτά ομιλίας από τις δύο χώρες προς Ελλάδα, 300 SMS και 1GB για δύο εβδομάδες.

Γ. COSMOTE TV: Ελεύθερο για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY

Η COSMOTE TV προσφέρει το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY HD, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube μέχρι και τις 30 Απριλίου. Με πρόγραμμα 24ωρης ροής και High Definition μετάδοση, το COSMOTE HISTORY μέσω YouTube θα προβάλλει επιλεγμένες σειρές ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV και εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα παιδιά και τους νέους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × four =