αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΧρησιμοποιείς Microsoft Office 2013; Δες πότε σταματά η υποστήριξη

Χρησιμοποιείς Microsoft Office 2013; Δες πότε σταματά η υποστήριξη

Αρκετοί χρήστες εξακολουθούν να παραμένουν στο Office 2013. Η Microsoft υπενθυμίζει πως θα σταματήσει οριστικά την υποστήριξη της συγκεκριμένης έκδοσης από τις 11 Απριλίου 2023 με νέα patches ασφαλείας, δίνοντας τους αρκετό χρόνο για να προχωρήσουν σε αναβάθμιση της σουίτας τους.

Όπως εξηγεί η Microsoft: «Μετά από 5 χρόνια στο πρόγραμμα Mainstream Support και ακόμη 5 χρόνια στο Extended Support, η έκδοση Office 2013 θα σταματήσει να υποστηρίζεται από τις 11 Απριλίου 2023. Με βάση την πολιτική Fixed Lifecycle, μετά από αυτήν την ημερομηνία δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες αναβαθμίσεις ασφαλείας για το Office 2013 και το γεγονός αυτό ενδεχομένως θα αυξήσει την έκθεση σας σε κινδύνους, ενώ ενδεχομένως θα επηρεάσει και τη δυνατότητα της επιχείρησης – οργανισμού να τηρεί τους κανόνες συμμόρφωσης ή τη συμβατότητα με την υπηρεσία Microsoft 365».

Το Office 2013 θα λειτουργεί και μετά το deadline, αλλά οι χρήστες θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα πάρουν το ρίσκο ή αν θα προχωρήσουν στη επιλογή κάποιας νεότερης έκδοσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + five =