αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΧρήστες μιλούν για διαρροή φωτός στην οθόνη του Note 9… ακόμα δεν βγήκε στην αγορά (Εικόνα)

Χρήστες μιλούν για διαρροή φωτός στην οθόνη του Note 9… ακόμα δεν βγήκε στην αγορά (Εικόνα)

Το Galaxy Note 9 βρίσκεται λιγότερο από μια εβδομάδα στα χέρια των πρώτων καταναλωτών, με ορισμένους από αυτούς να αναφέρουν πως η οθόνη της συσκευής τους παρουσιάζει πρόβλημα με διαρροή φωτός και τη Samsung να είναι ενήμερη σχετικά με αυτό.

Υπάρχουν ορισμένοι κάτοχοι του Note 9 που αναφέρουν πρόβλημα με διαρροή φωτός στην αριστερή πλευρά της οθόνης, το οποίο μετά από λίγο γίνεται αρκετά ενοχλητικό κατά τη χρήση της συσκευής. Η διαρροή φωτός εμφανίζεται σε δύο σημεία όπου η άκρη της οθόνης εφάπτεται με το αλουμινένιο σώμα της συσκευής.

https://techblog.gr/wp-content/uploads/2018/08/note9_screen_light_leak.jpg

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ακόμα και χρήστες των Galaxy Note 8 και S9 ανέφεραν το ίδιο πρόβλημα στην οθόνη, το οποίο μπορεί να μη θεωρηθεί ανησυχητικό μιας και η διαρροή φωτός πιθανόν να είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται εξ αιτίας της κυρτής οθόνης και της αντανάκλασης που δημιουργείται μέσα από αυτήν.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές μιας και είναι διαφορετικά “βαμμένες” κατά την κατασκευή της συσκευής, ενώ η Samsung προφανώς έχει ενημερωθεί σχετικά με αυτό και αναμένεται η επίσημη τοποθέτησή της.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − two =