αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΧαρδαλιάς: Fake news τα περί απαγόρευσης κυκλοφορίας το βράδυ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαρδαλιάς: Fake news τα περί απαγόρευσης κυκλοφορίας το βράδυ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τις βραδινές ώρες, όπως ξεκαθάρισε κατά την σημερινή επίσημη ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε λόγο για fake news, και εξήγησε ότι υπάρχουν απλές συστάσεις, και όχι κάποια απαγόρευση. Και φυσικά δεν υπάρχει στο πλάνο κάποια επιβολή προστίμου.

Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τους ανθρώπους ηλικίας άνω των 65 ετών, ούτε απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12 τα μεσάνυχτα ως τις 6 το πρωί είπε ο Ν. Χαρδαλιάς. Εξηγώντας ότι τόσο στην πρώτη περίπτωση όσο και στην δεύτερη, αυτό που συστήνει η Κυβέρνηση είναι να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Νωρίτερα για το θέμα είχε ερωτηθεί και ο Σ. Πέτσας. Στην σημερινή επίσημη ενημέρωση, ο Κυβερνητικής Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία απαγόρευση κυκλοφορίας για τις βραδινές ώρες. Απαντώντας στην σχετική ερώτηση, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση κατά τις βραδινές ώρες. Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση. Από εκεί και πέρα, η σύσταση που υπάρχει είναι γενικά να αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + four =