αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΧαρδαλίας: Τα μέτρα ισχύουν ως τις 27 Απριλίου, αλλά δεν σημαίνει ότι λήγουν στις 28

Χαρδαλίας: Τα μέτρα ισχύουν ως τις 27 Απριλίου, αλλά δεν σημαίνει ότι λήγουν στις 28

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων ανακοίνωσε ουσιαστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως σημείωσε ο ίδιος στην σημερινή ενημέρωση, μπορεί τα μέτρα να ισχύουν ως τις 27 Απριλίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στις 28 του μήνα θα επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς.

«Να επαναλάβω για μια ακόμα φορά ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο ως τις 27 Απριλίου. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι λήγουν στις 28 Απριλίου και ότι από την ερχόμενη Τρίτη επιστρέφουμε στους γνώριμους ρυθμούς», τόνισε ο υφυπουργός.

Και συμπλήρωσε: «Η επιστροφή θα είναι σταδιακή. Και βέβαια πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι η σταδιακή άρση των μέτρων δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να έχουμε κρούσματα». Όπως εξήγησε μέσα στους επόμενους μήνες, και ανάλογα με τις εξελίξεις, θα χρειαστεί πιθανότατα να λαμβάνονται μέτρα.

«Οδηγός μας ήταν και είναι αποκλειστικά η προστασία των πολιτών» είπε ο Ν. Χαρδαλιάς. «Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι έχουμε πετύχει πολλά και πηγαίνουμε κοντά στον στόχο μας» σημείωσε επίσης ο ίδιος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 5 =