αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΧαμός με την ξαφνική χρέωση των 5 ευρώ της Τ. Πειραιώς την Πρωτοχρονιά- «Σόρυ λάθος» λέει η Τράπεζα

Χαμός με την ξαφνική χρέωση των 5 ευρώ της Τ. Πειραιώς την Πρωτοχρονιά- «Σόρυ λάθος» λέει η Τράπεζα

Μια… έκπληξη περίμενε αρκετούς πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς την Πρωτοχρονιά. Αρκετοί ήταν αυτοί που χρεώθηκαν με 5 ευρώ, χωρίς κάποια προειδοποίηση. Η Τράπεζα έλεγε προς τους χρήστες ότι χρεώθηκαν με 5 ευρώ, αναφέροντας ως αιτιολογία «πάγιο τέλος σύνδεσης winbank».

Όπως είναι λογικό, επικράτησε ένας μικρός χαμός στα social media και όχι μόνο. Με τους «χρεωμένους» καταναλωτές να μην καταλαβαίνουν το γιατί χρεώθηκαν, ζητώντας εξηγήσεις.

Τελικά η Τ. Πειραιώς προέβη σε σχετική ανακοίνωσή της μέσω της σελίδας της στο Facebook, όπου ανέφερε πως «οι χρεώσεις 5€ που πραγματοποιήθηκαν σε λογαριασμούς μικρού αριθμού πελατών, έγιναν εκ παραδρομής και η Τράπεζα προχωρεί άμεσα σε αντιλογισμούς. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και παραμένουμε στη διάθεση των πελατών μας».

Oι χρεώσεις 5€ που πραγματοποιήθηκαν σε λογαριασμούς μικρού αριθμού πελατών, έγιναν εκ παραδρομής και η Τράπεζα προχωρεί…

Gepostet von winbank am Donnerstag, 2. Januar 2020

Σχετικό tweet έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ερωτηθείς σχετικά στο Twitter, o υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων διευκρίνισε ότι το θέμα ερευνήθηκε και από αυτόν και από τις υπηρεσίες του υπουργείου. «Επρόκειτο περί λάθους του συστήματος θα υπάρξει αντιλογισμός του ποσού άμεσα σε όσους υπήρξε χρέωση και δεν θα υπάρχει καμία νέα επιπλέον χρέωση» διαβεβαίωσε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + ten =