αρχικηVIRALΧαλκίδα: Γυναίκα καταγγέλλει ότι της στέλνουν καθημερινά delivery… που δεν έχει παραγγείλει

Χαλκίδα: Γυναίκα καταγγέλλει ότι της στέλνουν καθημερινά delivery… που δεν έχει παραγγείλει

Θύμα φάρσας φαίνεται ότι έχει πέσει μια γυναίκα στη Χαλκίδα. Η γυναίκα λαμβάνει καθημερινά παραγγελίες delivery που δεν έκανε ποτέ, από μαγαζιά εστίασης της πόλης. Συγκεκριμένα, άγνωστοι παραγγέλνουν στο όνομά της και στέλνουν delivery που πρέπει να πληρώσει εκείνη, στο σπίτι της.

Οι παραγγελίες γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάθε μέρα κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, με τα κουδούνια να χτυπούν απανωτά και να προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στο σπίτι της.

Μάλιστα προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν ανενόχλητοι να παρενοχλούν το θύμα τους, οι φαρσέρ άρχισαν να χρησιμοποιούν διαφορετικό τηλεφωνικό νούμερο που αποδίδεται στην υποτιθέμενη παραλήπτρια.

Οι παραγγελίες γίνονται είτε μεσω online πλατφόρμας είτε μέσω καταστημάτων. Η γυναίκα έχει επικοινωνήσει προσωπικά με καταστήματα, ενημερώνοντας για την κατάσταση προκειμένου οι επιχειρήσεις να γνωρίζουν τί συμβαίνει και να ελέγχουν έτσι πριν προχωρήσουν στην προετοιμασία παραγγελιών. Εχει απευθυνθεί επίσης στην αστυνομία, αλλά χωρίς να έχει βρει κάποια λύση έως τώρα. Ενώ έχει απευθυνθεί και σε δικηγόρο.

https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/max_1920x1920/public/articles/2024-05-15/FARSA.png?itok=gAPZWppY

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =