αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΦώτα, λάμψη και στυλ για τους Game Changers in Fashion από την Σχολή Μόδας AthensFashionClub στην 24η AXDW

Φώτα, λάμψη και στυλ για τους Game Changers in Fashion από την Σχολή Μόδας AthensFashionClub στην 24η AXDW

Ο πήχης που βάζει η AthensFashionClub είναι υψηλός και η δέσμευση προς τους σπουδαστές της, υπογραφή για την σχεδιαστική κι επιχειρηματική επιτυχία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στην περσινή ετήσια επίδειξη της Σχολής AthensFashionClub ξεχώρισαν τα δυναμικά leather ρούχα από την σχεδιάστρια Ελπίδα Όμρι, σαγηνευτικά μεταξωτά με prints από την Μαριλένα Τσίρκα, φουτουριστικές μεταλλικές ολόσωμες φόρμες από την Σοφία Χριστοδούλου, που έγιναν trend τον φετινό χειμώνα.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου παρέδωσαν μαθήματα μόδας και στυλ, μαγνήτισαν τα βλέμματα των παρευρισκομένων και κέρδισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Στο σύνολο 112 μοναδικές δημιουργίες των σπουδαστών έκλεψαν τις εντυπώσεις στο μεγαλύτερο event μόδας της χρονιάς, το οποίο έκλεισε με μία μεγάλη αναγνώριση για την σχολή. Η VOGUE ITALIA ξεχώρισε 5 σχεδιαστικά ταλέντα και τα προέβαλε στην επίσημη ιστοσελίδα της!

Τη διάκριση αυτή ήρθε να συμπληρώσει και μία σημαντική συνεργασία με γνωστό Showroom στο Μιλάνο, το οποίο ήρθε σε επικοινωνία με την Ιδρύτρια της Σχολής και Σχεδιάστρια Μαρία Βυτινίδου, που ανέλαβε την διεθνή προβολή όλων των σπουδαστών της.

Στην φετινή 24η AXDW, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, ώρα 4μ.μ. στο Ζάππειο Μέγαρο, οι σπουδαστές θα συγκλονίσουν με τις δημιουργίες τους, τις οποίες παρουσίασαν ήδη στην Διεθνή Έκθεση Styl Kabo στην Τσεχία!

Το φετινό Graduation Fashion Show της Σχολής περιλαμβάνει:

  • 50 Δημιουργίες Σπουδαστών σε Ένδυμα, Εσώρουχο και Μαγιό
  • 15 Δημιουργίες Σχεδιαστών της 1ης Θερμοκοιτίδας Μόδας “The Fashion Gate”
  • 10 Σχεδιαστές παρουσιάζουν Capsulle Collections από όλα τα τμήματα της Σχολής, Σχεδιαστών, Πατρονίστ, Σχολής Μοδιστρικής
  • Και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

Μάλιστα δύο από τις πρωτοεμφανιζόμενες ταλαντούχες σχεδιάστριες – απόφοιτες της Θερμοκοιτίδας “The Fashion Gate”, η Ειρήνη Ταμάεβα και η Ελπίδα Όμρι, συμμετείχαν στην Εμπορική Αποστολή στο εξωτερικό, κατορθώνοντας να κλείσουν μία μεγάλη συνεργασία εκπροσώπησης των συλλογών τους από Διεθνές Showroom στην Πράγα.

Η επιτυχημένη διαδρομή της σχολής AthensFashionClub μέχρι σήμερα

Το ΑthensFashionClub, Κε. Δι. Βι. Μ. 1, αποτελεί μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Μόδας με δραστηριότητα στην Eκπαίδευση, στην Επιχειρηματική Επιτάχυνση Νέων Δημιουργών και στο Design Sustainable Fashion, Luxurywear & Wearable Technology.

Leader στην Εκπαίδευση, αποτελεί την μοναδική Σχολή Μόδας προσκεκλημένη του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής στην 83η ΔΕΘ, στον τομέα Καινοτομίας DIGITAL GREECE.

Στοχεύοντας στην Παγκόσμια αγορά, η ιδιοκτήτρια της Σχολής Βυτινίδου Μαρία, δημιούργησε τον Μάϊο του 2016 την 1η Θερμοκοιτίδα Μόδας στην Ελλάδα “The Fashion Gate” με σκοπό την προώθηση ταλαντούχων δημιουργών στο εξωτερικό. Η Εμπορική της Αποστολή στην Έκθεση Styl Kabo στην Τσεχία στέφθηκε με επιτυχία 2 συνεχόμενες χρονιές και οι Συλλογές των Σχεδιαστών εκπροσωπούνται πλέον από Διεθνές Showroom στην Πράγα.

Ο Αccelarator Startupbootcamp High Tech XL στην Ολλανδία καθιέρωσε το AthensFashionClub ως μία από τις καλύτερες 20 εταιρίες Υψηλής Τεχνολογίας Μόδας παγκοσμίως, ενώ η Premiere Vision ανέδειξε την Μαρία Βυτινίδου ως την πιο «Καινοτόμο» Σχεδιάστρια Μόδας στην Ελλάδα.

—–

Η Σχολή “Athens Fashion Club” σας προσκαλεί και φέτος σε ένα μοναδικό fashion show με International προδιαγραφές και δημιουργίες που θα αποτελέσουν τάσεις για το φετινό χειμώνα!

Ραντεβού στην 24η Athens Xclusive Designers Week 2018, στις 2 Νοεμβρίου, στις 4μ.μ. στο Ζάππειο Μέγαρο!

Για προσκλήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία της Σχολής στο τηλέφωνο 698 341 5251

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 14 =