αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΦωτογραφίες: Αυτό είναι το νέο παγκόσμιο Hub της Pfizer που άνοιξε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες: Αυτό είναι το νέο παγκόσμιο Hub της Pfizer που άνοιξε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Έγιναν σήμερα τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer, στη Θεσσαλονίκη. Παρόντες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο CEO της φαρμακευτικής εταιρείας Άλμπερτ Μπουρλά.

Στην πλήρη της εξέλιξη η επένδυση αναμένεται ότι αυξήσει κατά περισσότερο από 650 εκατ. ευρώ το ΑΕΠ της πόλης και θα προσφέρει πάνω από 1.100 θέσεις εργασίας. Εντός του επομένου έτους θα απασχοληθούν περισσότεροι από 700 εργαζόμενοι πολύ υψηλών προδιαγραφών από διαφορετικές ειδικότητες.

Όπως σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, η εταιρεία καινοτομεί και στο εργασιακό περιβάλλον «απασχολώντας περισσότερες γυναίκες από το μέσο όρο των εταιρειών του χώρου».

«Σήμερα ο ‘Αλμπερτ επιστρέφει στο σπίτι του και δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα σε μία επένδυση σταθμό για την Θεσσαλονίκη και την χώρα γενικότερα» είπε ο πρωθυπουργός, εξηγώντας ότι «θα απασχοληθούν εντός του επομένου έτους περισσότεροι από 700 εργαζόμενοι πολύ υψηλών προδιαγραφών σε πολλές διαφορετικές ειδικότητες. Πιστεύω πως ένας από τους βασικούς λόγους που επιλέξατε να έρθετε εδώ στην Θεσσαλονίκη είναι το άξιο έμψυχο δυναμικό της πόλης. Πρόκειται για τα ελληνόπουλα, που έχουν φύγει στο εξωτερικό και τώρα επιστρέφουν στην πόλη τους».

Φωτ. Intime
pfizer-oi-nees-egkatastaseis-sti-thessaloniki-mesa-apo-10-fotografies1
pfizer-oi-nees-egkatastaseis-sti-thessaloniki-mesa-apo-10-fotografies5
pfizer-oi-nees-egkatastaseis-sti-thessaloniki-mesa-apo-10-fotografies6
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 7 =