αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΦωταγωγήθηκε το εμβληματικό κτίριο του Μινιόν στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Φωταγωγήθηκε το εμβληματικό κτίριο του Μινιόν στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Όλο και πιο κοντά στο επίσημο άνοιγμα του πλησιάζει το κτίριο του Μινιόν στο κέντρο της Αθήνας. Πλέον το κτίριο είναι φωταγωγημένο το βράδυ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Athensville.

Μέσα στο 2024 αναμένεται να ανοίξει πάλι τις πόρτες του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η ομάδα της γνωστής εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων αλλά και αναπλάσεων τοποσήμων και περιοχών, DIMAND, φιλοδοξεί να το μετατρέψει σε «πράσινο», σύγχρονο, βιοκλιματικό κτήριο μεικτών χρήσεων στις οποίες θα συμπεριλαμβάνονται κατοικίες, γραφεία, καταστήματα κ.α.

Με βάση την οικοδομική άδεια που εξασφάλισε η εταιρεία, σχεδιάζεται η αξιοποίηση ενός από τα ακίνητα του συγκροτήματος για τη δημιουργία περίπου 30-40 διαμερισμάτων. Θα είναι επιπλωμένα και θα προσφέρουν υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, ενώ θα προσφέρονται σε επιφάνειες που θα ξεκινούν από τα 60-65 τ.μ. και μέχρι τα 85 τ.μ., δηλαδή ενός ή δύο υπνοδωματίων. Είναι επίσης πιθανό να δημιουργηθούν κι ένα-δύο ακόμα διαμερίσματα των 125 τ.μ. έκαστο. Οσον αφορά τις τιμές πώλησης, παρότι τίποτα δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, εκτιμάται ότι θα ξεπερνούν τα 2.000-2.500 ευρώ/τ.μ., ανάλογα με το εκάστοτε ακίνητο. Η τιμή αυτή κρίνεται εντός αγοράς, αν συνεκτιμηθεί ότι θα πρόκειται για πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα σπίτια, εντός ενός πλήρως ανακατασκευασμένου κτιρίου, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Η χρήση κατοικίας θα βρίσκεται σε αυτόνομο σημείο από το υπόλοιπο Μινιόν, στη συμβολή των πεζοδρόμων Σατωβριάνδου και Δώρου. Τα διαμερίσματα θα εκτείνονται από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο όροφο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − four =