αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΦιάσκο για τη Samsung: Δεν θα κάνει «πρεμιέρα» το Galaxy Fold- Το μήνυμα που έστειλε σε όσους είχαν προπαραγγείλει

Φιάσκο για τη Samsung: Δεν θα κάνει «πρεμιέρα» το Galaxy Fold- Το μήνυμα που έστειλε σε όσους είχαν προπαραγγείλει

Το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο της Samsung, Galaxy Fold, το οποίο είχε ανακοινωθεί στο unpacked event του Φεβρουαρίου, θα έκανε το ντεμπούτο του αυτές τις μέρες. Όμως, στις συσκευές που εστάλησαν στους early reviewers παρουσιάστηκαν αρκετά προβλήματα, κυρίως στην οθόνη τους και πλέον η εταιρεία αναβάλλει επ’ αόριστον την κυκλοφορία της συσκευής. Η Samsung είχε τότε ανακοινώσει πως ερευνά τη φύση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Τη στιγμή λοιπόν που οι φίλοι της εταιρείας αλλά και το σύνολο της τεχνολογικής κοινότητας ανέμεναν τη νέα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής, η Samsung, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ενημέρωσε τους πελάτες της που έχουν παραγγείλει το Galaxy Fold πως «κάνει πρόοδο» και πως αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να ανακοινώσει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, αναβάλλοντας επί της ουσίας επ’ αόριστον την κυκλοφορία του.

Η εταιρεία στο μήνυμά της ενημερώνει πως εντός των ερχόμενων εβδομάδων θα έχει περισσότερες πληροφορίες ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας. Η Samsung αναφέρει πως θα ακυρωθούν αυτόματα όλες οι παραγγελίες των πελατών της εκτός εάν οι ίδιοι ζητήσουν ρητά τη μη ακύρωσή τους έως το τέλος Μαΐου, πατώντας στην επιλογή «Ναι, θα ήθελα να διατηρήσω την παραγγελία μου».

Αν ανήκετε στους early adopters που αναμένουν πώς και πώς το Galaxy Fold και έχετε υποβάλει παραγγελία, δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Μπορείτε να την επιβεβαιώσετε μέσω της συγκεκριμένης επιλογής και αν δείτε πως η ημερομηνία της κυκλοφορίας του προϊόντος είναι τελικά πολύ μακρινή, να την ακυρώσετε στη συνέχεια. Έτσι κι αλλιώς η Samsung δεν χρεώνει τις κάρτες των πελατών της που έχουν προβεί σε παραγγελία πριν την αποστολή του προϊόντος.

Πηγή: Techy.eu

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + eight =