αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Φαντάσου πόσα μπορείς να καταφέρεις, αν ξεκινήσεις σήμερα»: Η παρότρυνση ενός business γκουρού

«Φαντάσου πόσα μπορείς να καταφέρεις, αν ξεκινήσεις σήμερα»: Η παρότρυνση ενός business γκουρού

Τη δική του απλή συμβουλή έδωσε ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gerard Adams, με μια ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook. Για την ακρίβεια, έδωσε μια από τις πολλές συμβουλές που τον βλέπουμε να παραθέτει κατά καιρούς, αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο ιδιαίτερα δραστήριο στα social media.

Αυτή τη φορά, μίλησε για την σημασία του να ξεκινήσεις. Δεν χρειάζονται αναβολές και καθυστερήσεις. «Φαντάσου πόσα θα είχες καταφέρει να ξεκίναγες πριν 2 εβδομάδες. Φαντάσου πόσα μπορείς να καταφέρεις αν ξεκινήσεις σήμερα. Απλά ξεκίνα» λέει ο διάσημος businessman στην ανάρτηση του.

Imagine how much you could've got done if you started 2 weeks ago. Imagine how much you can get done if you start today. Just start already!!

Posted by Gerard Adams on Montag, 3. April 2017

Ψάχνοντας πληροφορίες για τον Gerard Adams, θα βρεις να γράφεται μια φράση για αυτόν: serial entrepreneur. Και όντως έτσι είναι τα πράγματα. Είναι επιχειρηματίας, αρθρογράφος και TEDx speaker. Κορυφαία στιγμή του είναι η δημιουργία της online πλατφόρμας Elite Daily, η οποία πουλήθηκε το 2015 στην Daily Mail προς 50 εκατ. δολάρια

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =