αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Φέρτε κι άλλες ‘καινοτομίες’. Επιτρέψτε το κάπνισμα και τη μουσική στη διαπασών»: Post- φωτιά της Ε. Ακρίτα για το Beat

«Φέρτε κι άλλες ‘καινοτομίες’. Επιτρέψτε το κάπνισμα και τη μουσική στη διαπασών»: Post- φωτιά της Ε. Ακρίτα για το Beat

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν στην γνωστή εφαρμογή Beat (πρώην Taxibeat). Τα περισσότερα «πυρά» των χρηστών συγκέντρωσε η επιλογή της πλατφόρμας να αφαιρέσει την επιλογή οδηγού. Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα, έκανε σήμερα ένα αιχμηρό post στο Facebook, σχετικά με τα νέα δεδομένα που εφαρμόζει η Beat.

Ολόκληρο το post της Ε. Ακρίτα

«Θερμά συγχαρητήρια στην εφαρμογή ταξί @The Beat App που μας αποδεικνύει κάθε μέρα ότι μπορεί και χειρότερα. Πρώτα καταργήσανε την επιλογή (που δεν ήταν καλλιστεία αλλά ήξερες τουλάχιστον ποιος έχει κλιματισμό, ποιος είναι καλός επαγγελματίας και ποιος δέχεται κατοικίδια ή όχι.

Δευτερον, τώρα σε υποχρεώνουν να δηλώσεις τον προορισμό, που δεν τον βλέπει λέει ο οδηγός πριν την επιβίβαση. Μπορεί τι να πω.

Και τώρα γκανγκαν γκανγκαν επαναφέρουν το χάλι που χρόνια ζήσαμε όλοι μας. Να στοίβαζόμαστε στα ταξί μαζί με άλλους πελάτες. Καλειτε εσείς που είστε πχ τρεις, έχει αυτός ήδη έναν μέσα, ιδού τρια άτομα πχ., έχει ήδη κι έναν μέσα, βάρη η σαρδελοπόιηση. Αν μάλιστα έχει δυο πελάτες, απλώς μένετε στο δρόμο.

Δηλαδή όλα όσα μας ανάγκασαν να στραφούμε στο Beat τα βάφτισαν οι τύποι ‘καινοτομιες’ και τα επαναφέρουν στις μεταφορές μας. (Μ’ αρέσει που μαζεύαμε υπογραφές σαν τους τρελούς μη μας πειράξουν την εφαρμογή.)

Μπράβο κύριοι έξοχα, πιστεύω σε σας κι είμαι βέβαιη πως μπορείτε και χειρότερα. Να κάνω και μια πρόταση αν μου επιτρέπετε. Εξαιρετικές ‘καινοτομίες’ πάντα για το καλό μας, είναι να επιτρέψετε το κάπνισμα, τη μουσική στη διαπασών και την συνομιλία του οδηγού στο κινητό για να μη βαριέται στην κούρσα.

Α και τη σουπερ καινοτομία που την εσείς βαφτίσατε ‘back to back’, εμείς την ξέρουμε με άλλο όνομα: ‘Κουκάκι πάτε μαντάμ, ν’ αφήσω τον κύριο Παγκράτι και συνεχίζουμε’. #TheBeatApp»

Θερμά συγχαρητήρια στην The BEAT App που μας αποδεικνύει κάθε μέρα ότι μπορεί και χειρότερα. Πρώτα καταργήσανε την…

Gepostet von Elena Akrita am Freitag, 21. Juni 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 9 =