αρχικηVIRALΥπογειοποιείται η Λεωφόρος Ποσειδώνος

Υπογειοποιείται η Λεωφόρος Ποσειδώνος

Με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση προχωρά το πρόγραμμα έργων για την αξιοποίηση του Ελληνικού από την Lamda Development. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της εταιρείας, Οδυσσέας Αθανασίου στη χθεσινή παρουσίαση του “The Εllinikon Experience Center” στο ακίνητο βρίσκεται ήδη η ΑΒΑΞ με την οποία έχει υπογραφεί η σύμβαση για τα έργα υποδομής τα οποία έχουν ξεκινήσει.

Το πρώτο έργο που ξεκίνησε είναι η υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την τεχνική εταιρεία να έχει ξεκινήσει τις εκσκαφές στα πρώτα 200 μέτρα. Το εμβληματικό έργο θα αντικαταστήσει τμήμα της σημερινής Λεωφόρου προκειμένου αυτό να ενώσει το παραλιακό μέτωπο με το υπόλοιπο τμήμα του χώρου του Ελληνικού.

Η υπογειοποίηση ξεκινά από την περιοχή του Αλίμου μετά την είσοδο στο χώρο του ακινήτου και αναδύεται και πάλι στο ύψος της Μαρίνας του Αγίου Κοσμά. Τα υπόλοιπα έργα υποδομών θα είναι σε πλήρη εξέλιξη μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου να πιαστούν τα χρονικά ορόσημα που έχουν τεθεί και για να προχωρήσει στη συνέχεια η κατασκευή των κτιρίων.

Πηγή: ypodomes.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + eight =