αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΥπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ΕΒΕΑ και Επιμελητηρίου της Μάλτας

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ΕΒΕΑ και Επιμελητηρίου της Μάλτας

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Επιμελητήριο της Μάλτας.

Το μνημόνιο υπεγράφη διαδυκτιακά, από την πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου και από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μάλτας, Κρις Βασσάλλο Σεσάρεο.

Η πρόεδρος του ΕΒΕΑ, όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, τόνισε ότι μέσω της υπογραφής του μνημονίου: “Εγκαινιάζεται μια νέα συνεργασία με το Επιμελητήριο της Μάλτας με στόχο να έρθουν πιο κοντά οι επιχειρήσεις-μέλη μας, λειτουργώντας ως εφαλτήριο για την ενίσχυση της συνεργασίας τους. Η Ελλάδα και η Μάλτα έχουν αναπτύξει ισχυρές φιλικές σχέσεις και συνεργάζονται επιτυχώς εντός της ΕΕ και διεθνών οργανισμών, ενώ παράλληλα, το διμερές μας εμπόριο, αν και κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα, πιστεύουμε ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες εμβάθυνσης και επέκτασης των οικονομικών σχέσεων μέσω επιχειρηματικής δικτύωσης και b2b συναντήσεων. Με την υπογραφή του μνημονίου, κάνουμε ένα σημαντικό πρώτο βήμα, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας σε αυτή την προσπάθεια και θέτοντας τα θεμέλια για μια εποικοδομητική συνεργασία”.

Στην τελετή υπογραφής ήταν παρόντες η πρέσβης της Ελλάδας στη Μάλτα, Τασία Αθανασίου και ο πρέσβης της Μάλτας στην Ελλάδα, Ζόζεφ Κουτσιέρι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + nineteen =