αρχικηVIRALΥπνοτουρισμός: Κάποιοι πάνε διακοπές… για να κοιμηθούν

Υπνοτουρισμός: Κάποιοι πάνε διακοπές… για να κοιμηθούν

Εσύ γνωρίζεις τον… υπνοτουρισμό; Κι όμως, είναι μια νέα τάση στα ταξίδια που ανεβαίνει όλο και περισσότερο. Σύμφωνα με το The Travel είναι ένα trend που εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο και θέλει τους τουρίστες να κλείνουν αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία σε κάποιον προορισμό, πηγαίνοντας εκεί… απλά για να κοιμηθούν.

Αν και η ιδέα δεν είναι εντελώς νέα, οι υπηρεσίες που σχετίζονται με τον ύπνο έχουν εμφανιστεί σε πακέτα ξενοδοχείων και υπηρεσίες σπα με την πάροδο των ετών. Οι ειδικοί του κλάδου παρατηρούν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την πλευρά των τουριστών για τη συμμετοχή σε δραστηριότητες και θεραπείες που προάγουν τον ξεκούραστο ύπνο.

Ένα ιδιαίτερο και τεράστιο δωμάτιο στο Park Hyatt New York παρουσιάστηκε πέρυσι με το όνομα Bryte Restorative Sleep Suite, για αυτό τον λόγο. Επιπλέον, η Rosewood Hotels & Resorts αποκάλυψε μια σειρά αποδράσεων που ονομάζεται Alchemy of Sleep που έχει σκοπό να ενθαρρύνει τη χαλάρωση.

Φυσικά, οι ταξιδιώτες που εστιάζουν σε ένα τέτοιο μοντέλο διακοπών, ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το ξενοδοχείο- ακόμα και για το στρώμα του κρεβατιού που θα είναι στο δωμάτιο.

Κι όλα αυτά φυσικά γιατί σκοπεύουν να μείνουν στο ξενοδοχείο τους περισσότερες ώρες από «έναν απλό ύπνο». Από την πλευρά τους οι ξενοδοχειακές μονάδες επενδύουν όλο και περισσότερο στον ύπνο των τουριστών. Παράλληλα, προσφέρουν και υπηρεσίες χαλάρωσης, όπως σπα ή μασάζ, έτσι ώστε να τους κάνουν να νιώσουν ακόμη πιο ήρεμοι και ξεκούραστοι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =