αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Υπάρχουν 3 ειδών άνθρωποι που πάνε στα McDonalds»: Ένας εκατομμυριούχος εξηγεί ποιοι βγάζουν πολλά χρήματα

«Υπάρχουν 3 ειδών άνθρωποι που πάνε στα McDonalds»: Ένας εκατομμυριούχος εξηγεί ποιοι βγάζουν πολλά χρήματα

Σίγουρα πηγαίνοντας στα McDonalds δεν το είχες σκεφτεί έτσι: Υπάρχουν 3 ειδών άνθρωποι που πηγαίνουν στον κόσμο. Το εξηγεί με πετυχημένο τρόπο ο συγγραφέας, οικονομικός σύμβουλος και αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, David Bach. Ποιοι είναι λοιπόν οι 3 τύποι ανθρώπων; Αυτοί που πάνε στον γνωστό brand για να φάνε, αυτοί που πάνε εκεί για να εργαστούν με λίγα χρήματα, και εκείνοι που επενδύουν στα McDonalds.

Μάντεψε σε ποια κατηγορία πρέπει να είσαι. Ναι, στην τρίτη. Το εκπληκτικό στην περίπτωση του David Bach, είναι ότι αυτή τη συμβουλή του την έδωσε η γιαγιά του. Η οποία βοήθησε τον ίδιο να αγοράσει τις πρώτες μετοχές του στα McDonalds σε ηλικία μόλις 7 ετών. «Το να σκέφτομαι σαν επενδυτής, μου άλλαξε την ζωή» παραδέχεται ο έμπειρος businessman.

Προτείνει μάλιστα να κάνετε στα παιδιά σας το ίδιο. Να τα βοηθήσετε να αγοράσουν μετοχές σε ένα brand που αγαπούν. Αυτό θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα.

This self-made millionaire's best financial advice from Grandmother

This self-made millionaire invested in his first stock at 7-years-old, all thanks to his grandmother.

Posted by CNBC Make It on Freitag, 9. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + eleven =