αρχικηVIRAL«Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να σας πω στον αέρα»: Ο Ομπάμα ρωτήθηκε για τους εξωγήινους (ΒΙΝΤΕΟ)

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να σας πω στον αέρα»: Ο Ομπάμα ρωτήθηκε για τους εξωγήινους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε ο Μπαράκ Ομπάμα στο «The Late Late Show», όταν ρωτήθηκε για το θέμα των UFO. Άλλωστε, πάντα υπήρχε και υπάρχει η αίσθηση ότι οι Πρόεδροι των ΗΠΑ διαχρονικά γνωρίζουν… κάτι παραπάνω για το θέμα. Τι απαντά όμως ένας Αμερικανός πρόεδρος;

«Όταν η συζήτηση έρχεται στους εξωγήινους, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να πω στον αέρα», είπε γελώντας ο πρώην πλανητάρχης. «Μόλις ανέλαβα προεδρικά καθήκοντα, σκέφτηκα έαν υπήρχε κάπου εργαστήριο κρυμμένο με εξωγήινους και διαστημόπλοια», είπε, με εμφανή διάθεση για χιούμορ.

«Στη συνέχεια κάναμε έρευνα και διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχουν», δήλωσε ο Ομπάμα. Εκείνο που, ωστόσο, τόνισε είναι ότι όσα παρατηρούνται στο διάστημα δεν αποκλείεται να είναι δείγμα εξωγήινης ζωής.

Για να προσθέσει:

«Αλλά αυτό που είναι αλήθεια -και τώρα σοβαρολογώ- είναι ότι υπάρχουν πλάνα και αρχεία αντικειμένων στον ουρανό που δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινούνταν, την τροχιά τους… δεν έχουν ένα εύκολα εξηγήσιμο μοτίβο», είπε αναφερόμενος σε εικόνες που έχει καταγράψει το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό.

«Πιστεύω λοιπόν ότι εξακολουθούμε να προσπαθούμε σοβαρά να ερευνήσουμε και να καταλάβουμε τι είναι αυτό. Αλλά δεν έχω τίποτα να σας αναφέρω σήμερα», συμπλήρωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − five =