αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Τhe Ilisian»: Αυτό είναι το νέο όνομα του πρώην Hilton της Αθήνας- Τι θα υπάρχει στο εσωτερικό

«Τhe Ilisian»: Αυτό είναι το νέο όνομα του πρώην Hilton της Αθήνας- Τι θα υπάρχει στο εσωτερικό

Σε φουλ ρυθμούς τρέχουν οι εργασίες στο εμβληματικό κτίριο του πρώην Hilton στην Αθήνα. Η στρατηγική επένδυση των 340 εκατ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα έχει όφελος πάνω από 1,25 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία κατά την πρώτη 5ετία της λειτουργίας της.

Το νέο κτίριο θα έχει το όνομα «The Ilisian» και η παρουσίαση έγινε σήμερα από τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, πρόεδρο της ΤΕΜΕΣ και βασικό μέτοχο της Ionian Hotel Enterprises, παρουσία του πρωθυπουργού και εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας.

Το ιστορικό κτίριο που στέγαζε το Hiton Athens για πάνω από μισό αιώνα, μετεξελίσσεται σε ένα οικοσύστημα που περιλαμβάνει ένα νέο ξενοδοχείο και κατοικίες των βραβευμένων brands Conrad και Waldorf Astoria της Hilton, χώρους γαστρονομίας, ψυχαγωγίας, ευεξίας, shopping καθώς και μια σύγχρονη λέσχη μελών.

Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει 278 δωμάτια και σουίτες, καθώς και μια mega suite 400τ.μ..

Αναπτύσσονται επίσης 18 κατοικίες Conrad Residences καθώς και 37 κατοικίες Waldorf Astoria Residences, στους υψηλότερους ορόφους του κτιρίου. Σε ό,τι αφορά στις κατοικίες, έχουν συμφωνηθεί όλες προς πώληση.

Ο νέος προορισμός αναμένεται, επίσης, να γίνει πυρήνας απασχόλησης, καθώς προβλέπεται η δημιουργία έως και 800 άμεσων νέων θέσεων εργασίας, δηλαδή τρεις φορές περισσότερες από τη λειτουργία που είχε μόνο ως ξενοδοχείο. Συνολικά, αναμένεται η δημιουργία 1.760 άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας.

Τα εγκαίνια αναμένονται το 2025.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 9 =