αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα πάντα θα θυμάσαι που πάρκαρες το αυτοκίνητο. Θα στο θυμίζουν οι Google Maps

Τώρα πάντα θα θυμάσαι που πάρκαρες το αυτοκίνητο. Θα στο θυμίζουν οι Google Maps

Η νέα αναβάθμιση για την εφαρμογή Google Maps σε Android και iOS προσθέτει την λειτουργία “Υπενθύμισης Parking“. Έτσι, όπως και στο Apple Maps, οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να ενημερωθούν για το που πάρκαραν το αυτοκίνητο τους.

Για τους χρήστες συσκευών Android αρκεί να πατήσετε στην μπλε κουκίδα και στη συνέχεια την επιλογή “Save your parking”, όπως εξηγεί το Techgear.gr. Τότε θα προστεθεί αυτόματα η θέση σας στον χάρτη, ενώ αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες όπως την ώρα που παρκάρατε (για έλεγχο παρκόμετρου), την περιοχή του parking (π.χ. τομέας 5) και φωτογραφία, ενώ μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας τη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Σε ό,τι αφορά τους χρήστες iOS, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να συνδέσετε το iPhone είτε μέσω bluetooth είτε μέσω USB audio με την κονσόλα του αυτοκινήτου ώστε το Google Maps να κρατήσει την τελευταία θέση του αυτοκινήτου, όταν η συσκευή αποσυνδεθεί από αυτό.

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο σας δεν μπορεί να συνδεθεί με την iPhone σας (π.χ λόγο παλαιότητας) μπορείτε να προσθέσετε χειροκίνητα την θέση σας ανοίγοντας την εφαρμογή, πατώντας επάνω στην μπλε κουκκίδα στο χάρτη και επιλέγοντας το “Set as parking location”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + three =