αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να κάνεις online αγορά αυτοκινήτου. Η Toyota έφερε την υπηρεσία στην Ελλάδα

Τώρα μπορείς να κάνεις online αγορά αυτοκινήτου. Η Toyota έφερε την υπηρεσία στην Ελλάδα

Η Toyota Ελλάς, πιστή στη φιλοσοφία της, εξελίσσει συνεχώς τη σχέση της με τους πελάτες της, παρέχοντας τους μία ολοκληρωμένη εμπειρία. ‘Ετσι, υλοποίησε πρόσφατα με επιτυχία, μια σύγχρονη και εξατομικευμένη ανάγκη του Έλληνα καταναλωτή, για άμεση online παραγγελία του αυτοκινήτου που επιθυμεί να αγοράσει.

Η Τoyota έκανε δυνατή την επιλογή της άμεσης και εύκολης παραγγελίας online αυτοκινήτου, χωρίς καμία φυσική επαφή με το κατάστημα και με απόλυτη ασφάλεια. Ο πελάτης πλέον, αφού μπει στην επίσημη ιστοσελίδα της Toyota, ακολουθώντας απλά βήματα, έχει την δυνατότητα να επιλέξει και να αγοράσει το αυτοκίνητο των ονείρων του.

Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται μέσα από τέσσερα (4) απλά βήματα:

  1. Διαμόρφωση του αυτοκινήτου επιλογής με 100% παραμετροποίηση, με τη δυνατότητα επιλογής μοντέλου, έκδοσης, χρώματος και αξεσουάρ
  2. Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων, το ποσό της προκαταβολής και της επιλογής του επίσημου αντιπρόσωπου από τον οποίο θα γίνει η παραλαβή του αυτοκινήτου
  3. Επιβεβαίωση για την ορθότητα των προσωπικών στοιχείων
  4. Πληρωμή προκαταβολής με χρήση πιστωτικής κάρτας και δυνατότητα εκτύπωσης παραγγελίας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος του Δικτύου της Toyota Ελλάς, αναλαμβάνει τη διευθέτηση της παραγγελίας και της ενημέρωσης του πελάτη για την άφιξη του μοντέλου της επιλογής του, όταν αυτό θα είναι έτοιμο προς παράδοση από το κατάστημα.

Μέσα από τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε προωθητικό πρόγραμμα είναι σε ισχύ κατά την περίοδο της κράτησης. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής όλου του ποσού προκαταβολής.

Η εφαρμογή ‘‘Online Reservation’ είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και υποστηρίζεται καθημερινά από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μέσω email και τηλεφώνου, καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. Παράλληλα,, για την καλύτερη κατανόηση του νέου εργαλείου πωλήσεων “Online Κρατήσεων” και τυχόν απορίες των χρηστών, υπάρχει αναρτημένο περιεχόμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, www.toyota.gr, με Συχνές Ερωτήσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 17 =