αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να κάνεις live streaming βιντεοπαιχνιδιών στο Facebook. Και να βγάζεις χρήματα

Τώρα μπορείς να κάνεις live streaming βιντεοπαιχνιδιών στο Facebook. Και να βγάζεις χρήματα

Γερά στο ανταγωνισμό απέναντι στο YouTube και το Twitch θέλει να μπει το Facebook. Εστιάζοντας στο πεδίο των gamers. Είναι γνωστό ότι στις δύο πρώτες πλατφόρμες, πολλοί gamers από όλο τον κόσμο κάνουν τα live streaming τους, δημιουργόντας το δικό τους κοινό ο καθένας. υπάρχουν μάλιστα και κάποιες ελληνικές προσπάθειες.

Κάπου εδώ έρχεται το Facebook, και λανσάρει την υπηρεσία «Gaming Creator Program». Μέσα από αυτή, οι χρήστες από όλα τα μέρη του κόσμου, μπορεί να κάνουν live streaming ενώ παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια, να αλληλεπιδρούν με το κοινό και να βγάζουν χρήματα από όλο αυτό. Ναι, καλά διάβασες. Οι streamers μπορούν να λαμβάνουν φιλοδωρήματα που ξεκινούν από $3. Οι gamers θα μπορούν να κάνουν broadcast σε υψηλές αναλύσεις που φτάνουν τα 1080p/60fps και να δίνουν στους δωρητές πρόσβαση σε “premium” emojis.

Θέλεις να ξεκινήσεις; Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες ΕΔΩ.

Facebook Gaming Creator Program

Introducing the Facebook Gaming Creator Program! We're excited to welcome our first group of gaming creators onto the platform. For more information and how to sign up, click here: https://www.facebook.com/creators/gaming

Posted by Facebook Games on Donnerstag, 25. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =