αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να κάνεις copy paste μεταξύ Android και Windows

Τώρα μπορείς να κάνεις copy paste μεταξύ Android και Windows

Το SwiftKey της Microsoft στο Android, παίρνει ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, καθώς πλέον υποστηρίζει αντιγραφή και επικόλληση μεταξύ Android και Windows, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για πολλούς χρήστες.

Πιο συγκεκριμένα, το SwitftKey στην έκδοση 7.9.0.5 υποστηρίζει τη δυνατότητα αντιγραφής και επικόλλησης κειμένου μεταξύ του Android και ενός υπολογιστή με Windows. Η αντιγραφή και η επικόλληση μπορούν να γίνουν και προς τις δύο συσκευές, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε κείμενο από το Android στον υπολογιστή ή από τον υπολογιστή στο Android smartphone σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία στα Windows, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας τα Windows 10 ή τα Windows 11. Φυσικά, θα πρέπει επίσης να έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του SwiftKey στο Android smartphone ή tablet. Να σημειώσουμε ότι η νέα αυτή λειτουργία δεν είναι ενεργοποιημένη εκ προεπιλογής. Θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Swiftkey στη συνέχεια Rich input και μετά Clipboard. Από εκεί ενεργοποιείς το toggle  Sync Clipboard history Στο PC μεταβείτε στο Settings app στη συνέχεια System και τέλος στο Clipboard. Στη συνέχεια κάνετε κλικ στο Clipboard history και τέλος στο Sync across your devices.

Πηγή: Techmaniacs.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × one =