αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να δημιουργήσεις GIFs με τη βοήθεια της Google

Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις GIFs με τη βοήθεια της Google

Στο Google Play Store άρχισε να διατίθεται από την Google Research το app Motion Stills, ή Στιγμιότυπα Κίνησης, με το οποίο οι κάτοχοι smarphone ή tablet με Android 5.1 ή νεότερη έκδοση μπορούν να δημιουργήσουν σύντομες ταινίες συνδυάζοντας στιγμιότυπα λήψεων 3 δευτερολέπτων. Το Motion Stills app είναι διαθέσιμα ήδη από το 2016 ως iOS app.

Το τμήμα Έρευνας της Google έχει αξιοποιήσει στην εφαρμογή προηγμένη τεχνολογία σταθεροποίησης και απόδοσης για τη δημιουργία επαναλαμβανόμενων GIF ή τον συνδυασμό κλιπ σε ταινίες.

Με το app Στιγμιότυπα Κίνησης ο χρήστης μπορεί να τραβήξει ένα σύντομο κλιπ 3 δευτερολέπτων με ένα απλό πάτημα ή να τα συμπυκνώσει σε βίντεο διάρκειας έως και ενός λεπτού σε ένα κλιπ χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Γρήγορης προώθησης (Fast Forward).

Τα Στιγμιότυπα κίνησης με τη μορφή επαναλαμβανόμενων GIF ή βίντεο μπορούν να κοινοποιηθούν από το app απευθείας σε διαδικτυακούς φίλους.

Η δημιουργία ταινιών γίνεται συνδυάζοντας κλιπ με απλή ολίσθηση στα δεξιά. Ενδιαφέρον είναι ότι η Google επιτρέπει στον χρήστη να μειώσει τη διάρκεια ενός κλιπ με την ταχεία προώθηση (Fast Forward) και να αυξήσει την ταχύτητα αναπαραγωγής έως και 8 φορές (playback 1x έως 8x). Επίσης, αφαιρεί αυτόματα τυχόν ακούσια ταρακουνήματα της κάμερας και για τη δημιουργία των κλιπ ή των ταινιών δεν απαιτείται σύνδεση στο Ίντερνετ.

Ο χρήστης μπορεί να δει τα εγγεγραμμένα κλιπ σε μια ροή ή παρακολουθήσει την αυτόματη αναπαραγωγή τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × three =