αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να βρεις το Instagram ενσωματωμένο στον Opera (BINTEO)

Τώρα μπορείς να βρεις το Instagram ενσωματωμένο στον Opera (BINTEO)

Αν είσαι φανατικός του Instagram τότε η νέα έκδοση του browser Opera 68 ίσως να έγινε λίγο πιο ελκυστική. Ο Opera 68 έχει πλέον το Instagram ενσωματωμένο στη sidebar του, για να έχεις άμεση πρόσβαση και να βλέπεις επί τόπου όσα θέλεις, αλλά και να ανταλλάσεις μηνύματα με τους followers σου.

«Οι χρήστες θέλουν να μπορούν να επιλέξουν ποιες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα χρησιμοποιήσουν και από ποια συσκευή θα έχουν πρόσβαση σε αυτές», δήλωσε ο Maciej Kocemba, Product Director της Opera. «Ενσωματώνουμε το Instagram για να προσφέρουμε πιο εύκολη πρόσβαση μέσα από την μεγάλη οθόνη του υπολογιστή και την άνεση του πληκτρολογίου για παρακολούθηση stories και σύνταξη σχολίων σχόλια ή DM».

Όπως αναφέρει το Techblog.gr, ο Opera browser έχει ήδη πρόσβαση σε Messenger, WhatsApp και Telegram. Η δημιουργός εταιρεία είπε ότι είχε παρατηρήσει αύξηση στη χρήση όλων αυτών των ολοκληρωμένων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, καθώς οι άνθρωποι μένουν στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η χρήση της ενσωματωμένης πρόσβασης WhatsApp αυξήθηκε 58% στις ΗΠΑ, ενώ η χρήση του Messenger αυξήθηκε 173% τους τελευταίους δυόμισι μήνες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + two =