αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να βλέπεις Netflix ταυτόχρονα σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV

Τώρα μπορείς να βλέπεις Netflix ταυτόχρονα σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV

Το Netflix, προχώρησε σε ένα νέο update όσον αφορά την εφαρμογή του στο App Store και πρόσθεσε την δυνατότητα να κάνει ο χρήστης streaming ταυτόχρονα διαφορετικό περιεχόμενο σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV συσκευές χωρίς να αναβαθμίσει σε ακριβότερο πακέτο.

Η iOS 11.20.2 έκδοση της εφαρμογής του Netflix, επιτρέπει στους χρήστες της δημοφιλούς υπηρεσίας να κάνουν stream το αγαπημένο τους περιεχόμενο στο κινητό, laptop, tablet και τηλεόραση χωρίς να χρειαστεί να επιβαρυνθούν χρηματικά με το να αναβαθμίσουν σε κάποιο πιο ακριβό πακέτο.

Η εταιρία στην επίσημη ανακοίνωση της αναφέρει (χιουμοριστικά):

“Θέλεις να βλέπεις το Netflix στο κινητό σου ενώ ο πατέρας σου βλέπει στην τηλεόραση και γιαγιά σoυ στο tablet; Ζήσε το όνειρο. Απλά προχώρησε στην τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής. Σε αυτή την κυκλοφορία έχουμε επιπλέον διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στις αποδόσεις. Όλα αυτά για εσένα”

Αυτό σημαίνει ότι, ακόμα και αμα είστε συνδρομητές στο entry-level πακέτο υπηρεσιών του Netflix από εδώ και πέρα θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε streaming το περιεχόμενό σας μέχρι και σε τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + ten =