αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤώρα μπορείς να ανοίξεις το δικό σου AB Shop & Go. Και ο Βασιλόπουλος σε στηρίζει με ως 100.000 ευρώ

Τώρα μπορείς να ανοίξεις το δικό σου AB Shop & Go. Και ο Βασιλόπουλος σε στηρίζει με ως 100.000 ευρώ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος το 2014 δημιούργησε τα AB Shop & Go- μικρά και καλά οργανωμένα καταστήματα που καλύπτουν τις ανάγκες αναπλήρωσης των καθημερινών αγορών κάθε γειτονιάς, τις ανάγκες άμεσης κατανάλωσης αλλά και όποιες άλλες έκτακτες ανάγκες προκύπτουν. Αποτελούν μία λύση οικονομική και ποιοτική που βρίσκεται ένα βήμα από τα σπίτια των πελατών αλλά και μέσα στην καρδιά τους!

Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές αστικών κέντρων ή σε σημεία μεγάλης συγκέντρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως σταθμοί μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σημεία πυκνής συγκέντρωσης χώρων εργασίας, σχολεία κτλ. Προσφέρει υψηλό επίπεδο προσωπικής εξυπηρέτησης και μεγάλη ευκολία αγορών. Ο χώρος πώλησης είναι από +/- 120τ.μ. έως 200τ.μ., χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ένας επιθυμητός μικρός χώρος αποθήκης.

Η επιτυχημένη αυτή συνταγή αναπτύσσεται πλέον μέσω franchise σε ακόμα περισσότερες γειτονιές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Ο τρόπος είναι απλός:

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Franchise AB ή υποβάλετε ηλεκτρονικά την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − three =