αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τώρα είναι η στιγμή να πάρεις το ρίσκο. Δεν έχεις παιδιά»: 9+1 σοφές φράσεις από τον Elon Musk

«Τώρα είναι η στιγμή να πάρεις το ρίσκο. Δεν έχεις παιδιά»: 9+1 σοφές φράσεις από τον Elon Musk

Έχει καταγράψει το δικό του success story. Σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στον πλανήτη. Και έχει στα χέρια του εταιρίες όπως η Tesla, η SpaceX, η SolarCity και η Boring Company. Ίσως να είναι και αυτός που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στον πλανήτη Άρη. Ναι καλά κατάλαβες. Μιλάμε για τον Elon Musk.

Μπορεί να γεννήθηκε στη Νότια Αφρική, αλλά ο Musk κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα, στα 47 του, είναι ένας από τους πιο πλούσιους businessmen στον κόσμο. Κατά την διάρκεια της διαδρομής του έχει πει αρκετές σοφές φράσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν ως συμβουλές για τους νεότερους.

«Τώρα είναι η στιγμή να πάρεις το ρίσκο. Δεν έχεις παιδιά. Όσο μεγαλώνεις οι υποχρεώσεις σου θα αυξάνονται», έχει πει ο Elon Musk. Ενώ μερικές από τις φράσεις που σίγουρα ξεχωρίζουν είναι οι εξής: «Αν κάτι είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να το προσπαθήσεις. Ακόμα κι αν το πιθανό αποτέλεσμα θα είναι η αποτυχία», και «αν δημιουργείς μια εταιρία ή αν μπαίνεις σε μια εταιρία, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσελκύσεις γύρω σου σπουδαίους ανθρώπους».

https://i.pinimg.com/originals/89/5d/f9/895df93ead91c00fcc65e64fdb04e2c7.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =