αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τσεκούρι» και στην PayPal: Απολύει 2.000 εργαζομένους

«Τσεκούρι» και στην PayPal: Απολύει 2.000 εργαζομένους

Η PayPal σχεδιάζει να απολύσει περίπου το 7% του προσωπικού της, καθώς συνεχίζει τις προσπάθειες για μείωση του λειτουργικού της κόστους, όπως σημειώνεται στο επίσημο site του κολοσσού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Νταν Σούλμαν ανακοίνωσε τις επερχόμενες απολύσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν περίπου 2.000 εργαζόμενους της PayPal, μέσα από ένα email.

«Ενώ έχουμε κάνει ουσιαστική πρόοδο στον σωστό προσδιορισμό της δομής του κόστους μας και επικεντρώσαμε τους πόρους μας στις βασικές στρατηγικές μας προτεραιότητες, έχουμε περισσότερη δουλειά να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να αλλάζουμε καθώς εξελίσσεται ο κόσμος μας, οι πελάτες μας και το ανταγωνιστικό μας τοπίο» υπογράμμισε στο μήνυμα προς τους εργαζόμενους.

Ορισμένα τμήματα της PayPal θα επηρεαστούν «περισσότερο από άλλα» και το προσωπικό θα μάθει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιπτώσεις «τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες».

Η επιχείρηση θα συνεχίσει να προσλαμβάνει «με στρατηγική» φέτος, όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσε η εκπρόσωπος της εταιρείας, Αμάντα Μίλερ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 6 =