αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρεις Internet-Based επιχειρήσεις, τις οποίες μπορείς να ξεκινήσεις από το δωμάτιο του σπιτιού σου

Τρεις Internet-Based επιχειρήσεις, τις οποίες μπορείς να ξεκινήσεις από το δωμάτιο του σπιτιού σου

Είναι δεδομένο ότι οι μισθοί έχουν μειωθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στο να αναζητήσουν ένα έξτρα εισόδημα. Το ίντερνετ παρέχει αμέτρητους τρόπους για να βγάλεις χρήματα. Το σημαντικότερο; Οι περισσότερες επιχειρηματικές ιδέες που βασίζονται στο διαδίκτυο, μπορούν να ξεκινήσουν σχεδόν αμέσως, χωρίς μεγάλο προϋπολογισμό.

Το ιδανικό είναι ίσως να ξεκινήσεις το δικό σου project παράλληλα με την καθημερινή σου δουλειά. Να δεις τα αποτελέσματα που έχεις και στην συνέχεια να αποφασίσεις για το αν αξίζει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να μπεις εκεί full-time. Στην πράξη όμως, τι businesses μπορείς να ξεκινήσεις μέσω ίντερνετ, από το δωμάτιο του σπιτιού σου; Το αμερικανικό Entrepreneur.com, παραθέτει 3 ενδιαφέρουσες επιλογές.

1- Πωλητής στο Amazon

Τι θα έλεγες να μπεις στην μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο; Δεδομένης της δημοτικότητας του ιστότοπου, μπορείς να εκμεταλλευτείς ένα τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας. Πολλοί καταναλωτές είναι έτοιμοι να αγοράσουν όταν επισκέπτονται το Amazon. Απλά διάλεξε την κατηγορία στην οποία θέλεις να δραστηριοποιηθείς, και μετά όλα θα λάβουν τον δρόμο τους. Θυμήσου και την ιστορία του 28χρονου που αγοράζει αντικείμενα, τα μεταπωλεί στο Amazon και σήμερα έχει μια επιχείρηση με έσοδα 200.000 δολαρίων τον μήνα.

2- Σύμβουλος διαφημίσεων στο Facebook

To Facebook πλέον αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο κομμάτι της ιντερνετικής διαφήμισης. Η πλατφόρμα έδωσε την δυνατότητα ακόμα και στις μικρές επιχειρήσεις να προβληθούν, με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό. Βοηθώντας τις επιχειρήσεις να κάνουν καμπάνιες στο Facebook, είναι ένας καλός τρόπος για να βγάλεις χρήματα. Βέβαια, εδώ χρειάζονται και τεχνικές γνώσεις. Ενώ χρειάζεται συνεχής παρακολούθηση της κάθε καμπάνιας, έτσι ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις το πως και πότε πρέπει να προωθηθεί κάθε προιόν. Αν θέλεις πάντως να γίνεις έναας τέτοιος σύμβουλος, μπορείς επίσης να το κάνεις από το δωμάτιο του σπιτιού σου.

3- Γίνε μέρος του οικοσυστήματος των ψηφιακών νομισμάτων

Ναι, τα ψηφιακά νομίσματα έχουν γίνει μόδα. Ο καθένας σε όλο τον κόσμο θα μπορούσε να κάνει διεθνείς συναλλαγές χωρίς να ανησυχεί για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες ή τις κρατήσεις σε τράπεζες. Εδώ υπάρχουν και επιχειρηματικές ευκαιρίες όμως. Μια δημοφιλής επιλογή, είναι να γίνεις cryptocurrency miner. Με απλά λόγια, να κάνεις «εξόρυξη» Bitcoin ή άλλου ψηφιακού νομίσματος από το σπίτι σου. Χρησιμοποιώντας ένα PC. Θα πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο, ότι τα πράγματα εδώ δεν είναι εύκολα. Το μπάτζετ για να ξεκινήσεις είναι αρκετά υψηλό. Ενώ θα πρέπει να επιλέξεις τον σωστό τεχνικό εξοπλισμό, το λογισμικό και το Bitcoin wallet. Πρέπει επίσης να πραγματοποιείς τακτικές αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό σου- πάντα κοιτώντας το πως πορεύεται η αγορά των ψηφιακών νομισμάτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 6 =