αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρεις καθημερινές συνήθειες. Τρεις διάσημοι επιχειρηματίες. Και μπορείς να τους «αντιγράψεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρεις καθημερινές συνήθειες. Τρεις διάσημοι επιχειρηματίες. Και μπορείς να τους «αντιγράψεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

OK, σίγουρα χρειάζεσαι κάποιο αρχικό ταλέντο, για να φτάσεις στην επιτυχία. Και σκληρή δουλειά στη συνέχεια. Όμως πέρα από αυτά, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες (έτσι φαίνονται τουλάχιστον), που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλοί διάσημοι επιχειρηματίες έχουν τις δικές τους καθημερινές συνήθειες, τις οποίες τηρούν… με ευλάβεια.

Το CNBC παραθέτει σε βίντεο του 3 συνήθειες που έχουν 3 πετυχημένοι επιχειρηματίες. Πρόκειται για τους Bill Gates, Tony Robbins και Richard Branson.

Η αγάπη του Mr Microsoft για τα βιβλία και το διάβασμα είναι γνωστή. Διαβάζει τουλάχιστον για μια ώρα κάθε βράδυ. Άρα λοιπόν μήπως να ξεκινήσεις και εσύ το διάβασμα; Ο business & life coach, Tony Robbins περνά 10 λεπτά κάθε πρωί χαλαρώνοντας και κάνοντας διαλογισμό.

Βάλε στο πρόγραμμα και την άθληση. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να γίνεις σούπερ αθλητής. Ίσως αρκεί ένας καθημερινός περίπατος. Θα σε βοηθήσει να «καθαρίσεις» το μυαλό σου. Ο ιδρυτής της Virgin, Richard Branson, ξυπνά κάθε ημέρα στις 5:00 το πρωί και παίζει τένις ή κάνει ποδήλατο. Και δεν είναι 25 χρονών…

Three things to do every day to be successful

Bill Gates says he reads for at least one hour a night. How important is reading to you?

Posted by CNBC Make It on Dienstag, 9. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =