αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρεις εκατομμυριούχοι εξηγούν: Αυτοί είναι οι 3 τρόποι παθητικού εισοδήματος που μας φέρνουν τα περισσότερα χρήματα

Τρεις εκατομμυριούχοι εξηγούν: Αυτοί είναι οι 3 τρόποι παθητικού εισοδήματος που μας φέρνουν τα περισσότερα χρήματα

Έχουμε γράψει αρκετά άρθρα εδώ στο It’s Possible για το παθητικό εισόδημα. Και η αλήθεια είναι ότι όλοι θα ήθελαν να έχουν μία τέτοια πηγή εισοδήματος.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε βέβαια, ότι το παθητικό εισόδημα δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα αρχίσουν να… πέφτουν χρήματα από τον ουρανό. Προφανώς πρέπει να αφιερώσεις κάποιες ώρες αρχικά και να γίνει μία σοβαρή δουλειά, έτσι ώστε από ένα σημείο και μετά να μπορείς να έχεις εισόδημα χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Ενώ σε αρκετές περιπτώσεις πρέπει πρώτα να «ρίξεις» μερικά χρήματα, έτσι ώστε μετά (ίσως) να πάρεις πίσω πολλαπλάσια.

Τι λένε όμως οι άνθρωποι που τα έχουν καταφέρει; Το Business Insider μίλησε με 3 εκατομμυριούχους και αυτή παρέθεσαν τις 3 πηγές παθητικού εισοδήματος που τους φέρνουν τα περισσότερα χρήματα.

Adrian Brambila

Adrian Brambila

Ο Adrian Brambila είναι 32 ετών αλλά έχει περιουσία περίπου 4 εκατ. δολαρίων. Δεν ξεκίνησε με εκατομμύρια: Στα 21 του, έβγαζε 27.000 δολάρια το χρόνο ως εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών σε μια εταιρεία. Σήμερα, έχει τρεις κύριες ροές εισοδήματος: Επενδύσεις, ενοικιάσεις ακινήτων και μια εταιρία που ασχολείται με το online affiliate και το e-commerce. Αν και και οι τρεις πηγές παράγουν ένα καλό εισόδημα το 2020 ο Brambila έβγαλε περίπου 750.000 $ από το affiliate marketing. Το κάνει αυτό βάζοντας links προς προϊόντα στα blogs του, στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στα emails του και κερδίζει προμήθεια από τις πωλήσεις που προέρχονται από αυτούς τους συνδέσμους.

Sharon Tseung

Sharon Tseung

Η Sharon Tseung επένδυσε στο πρώτο της ακίνητο το 2013 με τη βοήθεια του αδελφού της, ο οποίος πλήρωσε το ήμισυ της προκαταβολής. Μπόρεσε να τον αποπληρώσει με την πάροδο του χρόνου, ώστε να έχει το ακίνητο πλήρως στο όνομά της. Από εκεί, η Tseung συνέχισε να εξοικονομεί χρήματα για να αγοράσει περισσότερα οικιστικά ακίνητα, και να τα διαθέσει προς ενοικίαση. Τώρα είναι 30 ετών και έχει εννέα ακίνητα που περιέχουν συνολικά 13 μονάδες. Η τρέχουσα περιουσία της ανέρχεται στα 1,1 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Business Insider. Αν και έχει πολλές πηγές εισοδήματος, λέει ότι το μεγαλύτερο μέρος του παθητικού εισοδήματός της προέρχεται από τα ενοικιαζόμενα ακίνητά της. Επίσης διδάσκει σε άλλους πώς να δημιουργούν παθητικό εισόδημα, μέσω του προσωπικού της ιστολογίου Digital Nomad Quest.

Jeremy Schneider

Jeremy Schneider

Ο Jeremy Schneider έφτιαξε ένα online-advertising website για ενοικίαση ακινήτων και το πούλησε σε ηλικία 34 ετών. Αποχώρησε βάζοντας περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια στην τσέπη του. Τώρα είναι 40 ετών και έκτοτε δεν έχει κάνει κανονική δουλειά 9-5. Μπόρεσε να ζήσει από την περιουσία που δημιούργησε ενώ τη διπλασίασε τα τελευταία έξι χρόνια. Αυτό το έκανε επανεπενδύοντας τα κέρδη από την πώληση της επιχείρησής του. Η τρέχουσα περιουσία του ανέρχεται σε περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με αρχεία ειδε το Insider. Έχει ένα μείγμα περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης της ακίνητης περιουσίας, αλλά η κύρια πηγή παθητικού εισοδήματός του προέρχεται από επενδύσεις σε target-date funds. «Είναι ένας συνδυασμός μετοχών, ομολόγων και εναλλακτικών περιουσιακών στοιχείων, συχνά σε μια συλλογή αμοιβαίων κεφαλαίων» σημειώνει το Business Insider.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + thirteen =