αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤρεις γρήγορες συμβουλές από την Randi Zuckerberg σε όποιον θέλει να επενδύσει για πρώτη φορά σε κρυπτονομίσματα

Τρεις γρήγορες συμβουλές από την Randi Zuckerberg σε όποιον θέλει να επενδύσει για πρώτη φορά σε κρυπτονομίσματα

Η μανία για τα κρυπτονομίσματα καλά κρατεί. Και πολλοί είναι αυτοί που δοκιμάζουν να κάνουν ένα μικρό ή μεγάλο «ποντάρισμα», ψάχνοντας να βρουν το επόμενο… Bitcoin.

Αλλά τι πρέπει να προσέξει κάποιος που επενδύει για πρώτη φορά σε κρυπτονομίσματα; Η Randi Zuckerberg (αδερφή του Mark) μέσα από μία ανάρτηση της στο Linkedin, παραθέτει 3 γρήγορες συμβουλές για αρχάριους.

1# Μην ρίξετε χρήματα μόνο σε ένα. Μην βάζετε όλα τα χρήματά σας σε ένα crypto. Διαφοροποιήστε τις επενδύσεις σας. Όπως λέει το παλιό ρητό για τις επενδύσεις, μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Θα ήταν καλύτερο να έχετε ένα ολόκληρο portfolio. Είναι καλύτερο να κάνεις μικρότερες επενδύσεις, σε περισσότερα κρυπτονομίσματα.

2# Μην βάζετε όλα τα χρήματά σας ταυτόχρονα. Μην λέτε “θα κάνω all-in σε αυτό το ένα νόμισμα” και μην αφήνετε το συναίσθημά σας να οδηγήσει τις επενδυτικές σας αποφάσεις. Αγοράστε λίγο κάθε φορά. Μην ρίχνετε όλα σας τα χρήματα.

3# Κάνε προσωπική έρευνα. «Απλά μια υπενθύμιση, δεν είμαι πιστοποιημένος οικονομικός σύμβουλος και η καλύτερη συμβουλή είναι να δώσετε γνώσεις στον εαυτό σας και να κάνετε την έρευνά σας», λέει η Randi.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + twenty =