αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρεις απλές κινήσεις, για να αξιοποιήσεις τον χρόνο των καθημερινών μετακινήσεων σου

Τρεις απλές κινήσεις, για να αξιοποιήσεις τον χρόνο των καθημερινών μετακινήσεων σου

Είναι πολύ πιθανό να ξοδεύεις αρκετό χρόνο καθημερινά, για να πηγαίνεις από το σπίτι προς τις δουλειές σου. Ειδικά αν χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ, στην διάρκεια των μετακινήσεων σου δεν κάνεις ουσιαστικά τίποτα. Μπορεί απλά να σερφάρεις στο ίντερνετ. Είναι «χαμένος χρόνος», περιμένοντας να φτάσεις στον προορισμό σου. Το CNBC δημοσιεύει ένα ενδιαφέρον άρθρο, στο οποίο αναλύεται το πως θα αξιοποιήσεις αυτό τον χρόνο. Με 3 βασικές κινήσεις.

Καταρχήν ετοίμασε μια λίστα με tasks που θέλεις να εκπληρώσεις μέσα στην ημέρα. Το πρωί είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις τον σχεδιασμό του 24ωρου που έχεις μπροστά σου. Μελέτησε την λίστα σου κατά τη διάρκεια της μετακίνησης σου και επέλεξε 3 πράγματα τα οποία είναι πιο σημαντικά. Εστίασε σε αυτά πρώτα. Έτσι θα βάλεις τις σωστές προτεραιότητες.

Δεύτερον, μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο. Είναι σίγουρα καλύτερο από το να σερφάρεις στο Facebook. Μπορείς μάλιστα να διαβάσεις ένα βιβλίο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου πεδίο, έτσι ώστε να πάρεις και τις κατάλληλες γνώσεις.

Τέλος, μπορείς να ξεκουραστείς. Η ημέρα σου θα είναι γεμάτη με ραντεβού, δουλειά που πρέπει να γίνει, και συναντήσεις. Άρα γιατί να ξοδεύεις ενέργεια και στην διάρκεια των μεταφορών σου; Αν παίρνεις τα ΜΜΜ δοκίμασε να κλείσεις τα μάτια σου και να χαλαρώσεις. Αν οδηγείς, επέλεξε να βάλεις μια χαλαρωτική μουσική απλά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =