αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤρεις αλλαγές στο Spotify

Τρεις αλλαγές στο Spotify

Το Spotify παρουσιάζει τρεις νέους τρόπους να μοιράζεστε μουσική και podcasts στα social media.

“Τον τελευταίο χρόνο, το social sharing είναι πιο σημαντικό από ποτέ στο να φέρει κόσμο κοντά και να βοηθά φίλους, οικογένεια και φανς να συνδέονται μεταξύ τους από μακριά” αναφέρει εταιρικό blog announcement. “Κάνουμε ακόμα πιο εύκολο για σας να μοιραστείτε το αγαπημένο σας κομμάτι ή επεισόδιο podcast με τους φίλους σας, μέσα από τα social media σας”.

Podcast Timestamp Sharing

Οι χρήστες Android και iOS σε όλο τον κόσμο μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το podcast timestamp sharing. Ενώ πριν μπορούσατε να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο για ολόκληρο το επεισόδιο, μπορείτε πλέον να προχωρήσετε τα βαρετά σημεία και να προσκαλέσετε τον κόσμο να ακούσει από το ακριβές σημείο που θεωρείτε ότι θα αγαπήσουν.

Επιλέξτε απλά την επιλογή “Κοινοποίηση” όσο ακούτε, αναζητήστε τη δυνατότητα “κοινοποίηση από” την στιγμή που ακούτε και επιλέξτε που θέλετε να στείλετε το περιεχόμενο —Messages, WhatsApp, Instagram, Facebook, Twitter, κ.ά. Οι παραλήπτες μπορούν απλά να ανοίξουν τον σύνδεσμο και να ξεκινήσουν να ακούν κατευθείαν.

Canvas Previews και ένα νέο Layout

Οι καλλιτέχνες συνδέονται με νέους τρόπους με τους φανς με το Canvas, ένα μικρού μήκους, επαναλαμβανόμενο βίντεο που μπορεί να προστεθεί σε ξεχωριστά κομμάτια στο Spotify. Θεωρούμενο ως καλλιτεχνική επιμέλεια του άλμπουμ στην εποχή του streaming, η δυνατότητα μετατρέπει στατικές σελίδες τραγουδιών σε βίντεο. Πλέον, οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να κάνουν preview ενός Canvas πριν δημοσιεύσουν το κομμάτι στο Snapchat ή στα Instagram Stories.

Ένα ενημερωμένο μενού στην mobile έκδοση, στο ενδιάμεσο, διασφαλίζει πως οι διαθέσιμες επιλογές για μηνύματα και social media θα βρίσκονται σε ένα εμφανές πλέγμα, ώστε να μην χρειάζεται να αναζητάτε τη σωστή πλατφόρμα με δυσκολία.

“Εξελίσσουμε συνεχώς την εμπειρία του Spotify για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ακροατών και εργαζόμαστε ώστε να παρέχουμε τη βέλτιστη δυνατή ηχητική εμπειρία στους ακροατές σε όλο τον κόσμο” αναφέρεται στο blog. “Αυτές οι τρεις ενημερώσεις κάνουν το να μοιράζεστε μουσική και podcasts ευκολότερο από ποτέ —επιτρέποντας φίλους, οικογένεια, ακόμα και ακολούθους να αγαπήσουν κομμάτια και επεισόδια που ακούτε”.

Πηγή: Pc Magazine

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − 2 =