αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤραμ: Διακόπτεται (και) το τμήμα Μπάτης έως το ΣΕΦ

Τραμ: Διακόπτεται (και) το τμήμα Μπάτης έως το ΣΕΦ

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και για διάστημα 60 ημερών, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, θα διακοπεί η κυκλοφορία του Τραμ στο τμήμα από τη στάση Μπάτης έως το ΣΕΦ, εξ αιτίας της ανακατασκευής (μετατόπισης) της γραμμής, στο πλαίσιο του έργου της Περιφέρειας Αττικής, για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Στο παραπάνω χρονικό διάστημα τα δρομολόγια του Τραμ θα διεξάγονται μόνο στη Γραμμή 5 (Πλάτωνας), από τη στάση Ασκληπιείο Βούλας έως τη στάση Κασομούλη.

Το χρονοδιάγραμμα του έργου της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο περιλαμβάνει επίσης την καθαίρεση και ανακατασκευή των στάσεων «Τζιτζιφιές», «Καλλιθέα» και «Μοσχάτο» προβλέπει 45 ημέρες κατασκευαστικών εργασιών και 15 ημέρες δοκιμών. Ως εκ τούτου η επανέναρξη της εμπορικής λειτουργίας του Τραμ, στο υπό διακοπή τμήμα του, προσδιορίζεται για τις 16 Μαΐου 2020.

Η ΣΤΑΣΥ πάντως σημειώνει ότι θα ενημερώσει για την ακριβή ημερομηνία επανέναρξης των δρομολογίων. Σημειώνεται ότι μέχρι σε προηγούμενο χρόνο είχε αναφερθεί από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και την Αττικό Μετρό ότι τα συγκεκριμένα έργα θα διαρκέσουν 4-6 μήνες.

Πηγή: athenstransport.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − thirteen =