αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρία websites που σε πληρώνουν οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι

Τρία websites που σε πληρώνουν οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι

Το έχουμε πει πολλές φορές. Πλέον το ίντερνετ δίνει την δυνατότητα να βγάλεις χρήματα, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκεσαι. Μπορείτε να κερδίσετε ακόμα και χιλιάδες ευρώ συνδυαστικά, απλώς περνώντας ώρα στο διαδίκτυο. Είναι ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα.

Τι θα έλεγες, για παράδειγμα, αυτό το καλοκαίρι να βρεθείς σε κάποιο Ελληνικό νησί και να… πληρώνεσαι παράλληλα; Ναι, υπάρχουν τρόποι για να έχεις εισόδημα δουλεύοντας remote είτε από το σπίτι σου είτε από όποια άλλη τοποθεσία θες. Δεν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί, αρκεί να έχεις ένα laptop και πρόσβαση στο ίντερνετ. Κάπως έτσι θα δουλεύεις, θα έχεις εισόδημα, ενώ παράλληλα… θα κάνεις τις διακοπές σου αυτό το καλοκαίρι.

Εδώ είναι 3 websites που σε πληρώνουν οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι.

1. TimeBucks

Το TimeBucks είναι ένας νόμιμος ιστότοπος που πληρώνει για την παρακολούθηση βίντεο, τη δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την εκτέλεση μικρο εργασιών. Πληρωθείτε για να δημοσιεύσετε στο Facebook, να δείτε αστείες παρουσιάσεις, να παίξετε παιχνίδια, να εγκαταστήσετε εφαρμογές, να ολοκληρώσετε εργασίες μικρού μεγέθους και να απαντήσετε σε έρευνες. Μπορείτε να κερδίσετε μέσω ενός προγράμματος παραπομπής. Δίνει εβδομαδιαία πληρωμή.

Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό κάνοντας είσοδο μέσω email και να αρχίσετε να κερδίζετε παίζοντας διαφορετικά παιχνίδια, ολοκληρώνοντας τις έρευνες και ολοκληρώνοντας μικροεργασίες.

2. ClickWorker

Το ClickWorker παρέχει μια συνεχή ροή μικρο εργασιών που μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποτεδήποτε και από οπουδήποτε. Σε αυτόν τον ιστότοπο, δεν χρειάζεται να πουλήσετε τον εαυτό σας… σε πιθανούς πελάτες, καθώς η πλατφόρμα σας αποζημιώνει για τις εργασίες που ολοκληρώνετε.

Οι εργασίες μικρού μεγέθους στο ClickWorker συνήθως πληρώνουν από 10 σεντς έως μερικά δολάρια, αλλά υπάρχουν εργασίες που σας επιτρέπουν να κερδίζετε σχεδόν 20 $ για κάθε ολοκληρωμένη εργασία.

3. World nomads

Αν είσαι άτομο που ταξιδεύει, αυτό το site είναι για εσένα. Το Worldnomads σε πληρώνει για να γράφεις άρθρα για τις ταξιδιωτικές σου εμπειρίες.

Όπως σημειώνει η πλατφόρμα: «Εξοικειωθείτε με το περιεχόμενο που διαθέτουμε, ώστε να μην χάνετε το χρόνο σας παρουσιάζοντας κάτι που δεν ταιριάζει με το brand μας ή κάτι το οποίο έχει ήδη προβληθεί.

Επί του παρόντος, επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία του νέου μας τμήματος Travel Wiser. Το περιεχόμενο αυτής της ενότητας έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ταξιδιώτες να πλοηγούνται σε απροσδόκητες προκλήσεις, να ταξιδεύουν καλά με χαμηλό μπάτζετ, να επιλέγουν τον σωστό εξοπλισμό ταξιδιού και να παραμένουν σε φόρμα και υγιείς στη διαδρομή.

Αναζητούμε άρθρα που προσφέρουν συμβουλές ευεξίας, ταξιδιωτικές συμβουλές ή/και πρακτικές συμβουλές που θα βοηθήσουν τους ταξιδιώτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ταξίδι τους».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις 1 ώρα από την Αθήνα: Πως είναι να δουλεύεις remote από τον Πόρο με το laptop σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 20 =