αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤρία tips (από τη μεριά του εργοδότη) για να τα πας καλά σε μια συνέντευξη για δουλειά

Τρία tips (από τη μεριά του εργοδότη) για να τα πας καλά σε μια συνέντευξη για δουλειά

Το αν θα πετύχεις σε μια συνέντευξη για δουλειά, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μπορείς όμως να ακολουθήσεις κάποια βασικά tips, για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά. Ειδικά αν αυτά τα tips έρχονται από τη μεριά του εργοδότη, καταλαβαίνεις ότι η συζήτηση γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Αυτό κάνει ο Patrick Bet David στο παρακάτω βίντεο. Ο ίδιος είναι επιχειρηματίας και οικονομικός σύμβουλος. Χωρίζει την όλη διαδικασία σε 3 βασικά κομμάτια: Πριν τη συνέντευξη, κατά τη διάρκεια, και μετά τη συνέντευξη. Αυτό που πρέπει να κάνεις πριν, είναι καλή έρευνα για την εταιρία που πας να εργαστείς.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη πρέπει να είσαι ειλικρινής. Μην πουλάς υπερβολικά τον εαυτό σου. Αν κάτι δεν το γνωρίζεις μπορείς να πεις «οκ, δεν το γνωρίζω αυτό, αλλά με μια εκπαίδευση 1 εβδομάδας θα είμαι έτοιμος». Μετά τη συνέντευξη, είναι καλό να στείλεις ένα ευχαριστήριο email. Στο οποίο θα ευχαριστείς την άλλη πλευρά για τον χρόνο της. Αλλά όχι μόνο αυτό. Μπορείς να πεις ότι είσαι ο κατάλληλος για τη θέση, αφού σου αρέσει η εταιρία και θεωρείς ότι θα προσθέσεις αξία σε αυτή. Δείτε αναλυτικά τα όσα λέει ο Patrick Bet David, στο σύντομο βίντεο.

3 Tips to Crush Your Next Job Interview

Going on a job interview has to be one of the most nerve wrecking things you will do. Today, I'm going to give you 3 tips to crush your next job interview.

Posted by Patrick Bet-David on Donnerstag, 12. Oktober 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 5 =