αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρία leadership tips για επιχειρηματίες. Μέσα σε ένα βίντεο 51 δευτερολέπτων

Τρία leadership tips για επιχειρηματίες. Μέσα σε ένα βίντεο 51 δευτερολέπτων

Πολλά είναι τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν σπουδαίο έναν επιχειρηματία. Το παρακάτω βίντεο του αμερικανικού Entrepreneur.com, παραθέτει 3 leadership tips για επιχειρηματίες μέσα σε ένα βίντεο 51 δευτερολέπτων. Όπως εξηγεί η συνεργάτης του site, Hayden Field, πρόκειται για μαθήματα που έχει πάρει από ιδρυτές, coaches, συγγραφείς και άλλους ανθρώπους.

Πρώτον, οι σπουδαίοι leaders δεν εστιάζουν στο ποιος λέει τα περισσότερα λόγια σε μια συζήτηση ή ένα meeting. Αλλά τους ενδιαφέρει ο γενικότερος προσανατολισμός της συζήτησης. Το δεύτερο έχει να κάνει με την φιλία μέσα σε μια επιχείρηση. Είναι ωραίο ως leader να έχεις φιλικές σχέσεις με τους εργαζομένους σου. Αλλά πρέπει να προσέξεις αυτό να μην επηρεάζει τις αποφάσεις σου- πρέπει να είσαι δίκαιος.

Τρίτον, η Hayden Field φέρνει το παράδειγμα του Bill Gates, όταν αποφάσισε να απαντήσει σε μια tech-support κλήση και… δεν ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε. Είναι καλό να ξέρεις κάθε πτυχή της επιχείρησης σου. Όσο μεγάλη ή μικρή ομάδα κι αν έχεις. Μπορείς να αναλαμβάνεις κάποια entry-level tasks κάθε τόσο, για να έχεις μια καλύτερη εικόνα.

3 Things: Leadership

The best leaders don't worry about who's doing the most talking in a meeting — they focus on the conversation's direction instead. Here are 3 leadership tips for entrepreneurs: http://amzn.to/2mcqMqd

Gepostet von Entrepreneur am Mittwoch, 6. Februar 2019

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + thirteen =