αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τρία στοιχεία που πρέπει να έχετε για να φτάσετε στην επιτυχία»: Ο Tommy Hilfiger αναλύει

«Τρία στοιχεία που πρέπει να έχετε για να φτάσετε στην επιτυχία»: Ο Tommy Hilfiger αναλύει

Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν ήταν εύκολος για τον Tommy Hilfiger. Ο ίδιος είναι ιδρυτής και επικεφαλής σχεδιαστής του ομώνυμου brand ρούχων, που πλέον είναι ένα από τα πιο γνωστά στον πλανήτη. Ωστόσο, έπρεπε να ξεπεράσει πολλές δυσκολίες μέχρι να φτάσει στην κοριφή.

Και το ακόμα πιο εντυπωσιακό; Όπως αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο με τίτλο «American Dreamer: My Life in Fashion & Business», ο ίδιος ξεκίνησε την επιχειρηματική του πορεία με μόλις 150 δολάρια στην τσέπη. Μετά από όλη την εμπειρία που έχει αποκομίσει, ο Tommy Hilfiger μοιράζεται τα τρία στοιχεία που πρέπει να διαθέτει κάποιος νέος επιχειρηματίας, έτσι ώστε να φτάσει στην επιτυχία. Τρία πράγματα που βοήθησαν και τον ίδιο, να καταγράψει το δικό του success story.

1. Καλός κύκλος από φίλους και μέντορες: «Πάντα είχα γύρω μου τους σωστούς ανθρώπους. Άτομα παθιασμένα και με όρεξη για σκληρή δουλειά» λέει ο Hilfiger. Αυτό είναι κάτι με μεγάλη σημασία για τον ίδιο. Ένας από τους ανθρώπους που υπήρξε μέντορας του, ήταν ο πρόεδρος της Estee Lauder, Leonard Lauder.

2. Να κοιτάτε τους αριθμούς: Πριν δημιουργήσει το διάσημο brand, ο Hilfiger είχε ένα μικρό κατάστημα με το όνομα People’s Place, όταν ήταν περίπου 25 ετών. Αλλά δεν είχε μεγάλη διάρκεια «ζωής», αφού το κατάστημα σύντομα ξέμεινε από χρήματα και πτώχευσε. Αυτή η ιστορία, δίδαξε στον ίδιο ότι ένας επιχειρηματίας πρέπει να γνωρίζει αναλυτικά τους αριθμούς που αφορούν την εταιρία του.

3. Ένα καλό προϊόν και πάθος: «Πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα και ένα καλό προϊόν» τονίζει ο Hilfiger. Αλλά, όπως ένα καλό τζιν παντελόνι δεν πρέπει να μένει στην ντουλάπα σας, έτσι και η ιδέα σας δεν πρέπει να παραμένει θεωρητική. Πρέπει να γίνει πράξη. «Ακολουθήστε την καρδιά σας. Αν έχετε μια επιχειρηματική ιδέα, κάντε την πράξη» λέει χαρακτηριστικά ο Hilfinger.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Richard Branson και Bill Gates έχουν έναν παραδοσιακό τρόπο για να καταγράφουν τις ιδέες τους

Γιατί ο Tim Cook κι άλλοι πετυχημένοι άνθρωποι ξεκινούν την ημέρα τους στις 4:00 το πρωί

Zuckerberg και Bezos όταν πρέπει να πάρουν μια μεγάλη απόφαση, πηγαίνουν για περπάτημα- Γιατί το κάνουν αυτό

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × three =