αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρία πράγματα είναι ο πυρήνας του επιτυχημένου επιχειρηματία: Μια διάσημη personal trainer και businesswoman εξηγεί

Τρία πράγματα είναι ο πυρήνας του επιτυχημένου επιχειρηματία: Μια διάσημη personal trainer και businesswoman εξηγεί

Μιλώντας στο αμερικανικό επιχειρηματικό site Entrepreneur.com, η διάσημη personal trainer, συγγραφέας και businesswoman, Jillian Michaels, μίλησε για τη συμβουλή που θα έδινε στον «νεαρό εαυτό» της, αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω.

«Μην ζεις τη ζωή που σου λένε οι άλλοι ότι πρέπει να ζήσεις» συμβουλεύει αρχικά η ίδια. Και συνεχίζει: «Ζήσε τη ζωή που πραγματικά θέλεις. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να σε ντροπιάσουν ή να σε αποκαλέσουν ανεύθυνο όταν ακολουθείς το πάθος σου. Αλλά η αυθεντικότητα, η αλήθεια και το πάθος, αποτελούν τον πυρήνα ενός επιτυχημένου επιχειρηματία» τονίζει η Jillian Michaels.

Απευθυνόμενη προς τους νέους, η γνωστή personal trainer σημειώνει: «Μην αποθαρρύνεστε από τα πισωγυρίσματα. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε τα για να λάβετε χρήσιμα μαθήματα. Μαθαίνοντας από τα λάθη σας, θα οδηγηθείτε στην επιτυχία. Και μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής».

Η Michaels ξεκίνησε να ασχολείται με τη γυμναστική το 1993. Στη συνέχεια, παρουσίασε επίσης αρκετές εκπομπές γυμναστικής στην τηλεόραση, έγγραψε βιβλία, ενώ εδώ και λίγα χρόνια διαθέτει το δικό της αθλητικό brand ρούχων για γυναίκες και παιδιά.

la-me-ln-jillian-michaels-car-thief-gets-prison-20140926

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − three =