αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρία δωρεάν online μαθήματα της Google, τα οποία μπορούν να σε εκτοξεύσουν επαγγελματικά

Τρία δωρεάν online μαθήματα της Google, τα οποία μπορούν να σε εκτοξεύσουν επαγγελματικά

Το καλοκαίρι είναι μια καλή περίοδος για να αναπτύξεις τις γνώσεις σου και να μάθεις μερικά νέα skills. Οκ, θα πας και στις παραλίες. Αλλά τώρα που το επαγγελματικό σου πρόγραμμα είναι λίγο πιο χαλαρό, μπορείς να κάνεις μερικά πράγματα που πριν δεν προλάβαινες. Με στόχο να βοηθήσεις την καριέρα σου να πάει προς τα πάνω.

Το ακόμα καλύτερο: Αν τις νέες γνώσεις στις παρέχει ένας κολοσσός όπως η Google. Όχι, δεν χρειάζεται να πας στις ΗΠΑ. Όλα μπορούν να γίνουν από το laptop σου. H Google έχει μια σειρά από online μαθήματα, τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις. Και είναι δωρεάν. Δες 3 από αυτά. Αν θες ακόμα περισσότερα, δες όλη τη λίστα ΕΔΩ.

1# Πως να ξεκινήσεις την startup σου. Εδώ θα μάθεις πως να φτιάξεις την ομάδα σου, πως θα βρεις τους μέντορες, αλλά και πως θα επιβιώσεις οικονομικά στον κόσμο των startups.

2# App Marketing. Αν θες να αναπτύξεις ένα App, να μαζέψεις τους πρώτους σου χρήστες και να γίνει πετυχημένο στο business κομμάτι, τότε αυτό το μάθημα είναι για εσένα.

3# Δυνάμωσε το δίκτυο σου. Έχουμε ξανά πει ότι το δίκτυο κάνει την διαφορά. Εδώ θα μάθεις πως να κάνεις σωστές επαφές από κοντά, πως πρέπει να κινείσαι στα networking events, αλλά και πως θα δυναμώσεις την Linkedin παρουσία σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =